Avgust na slovenski obali bo zaživel Piknik kino!

Avgust na slovenski obali bo zaživel Piknik kino! (foto: profimedia) profimedia
17. 7. 2018

Kino Bežigrad premierno predstavlja koncept sproščenega piknik kina s projekcijami poletnih uspešnic neposredno na plaži.

Ekipa ljubljanskega Kina Bežigrad, ki je letos odprla prvi drive-in kino v Sloveniji, bo v začetku avgusta na slovenski obali premierno predstavila njihov nov koncept piknik kina. V sodelovanju s Hoteli Bernardin bodo pripravili tri zaporedne dogodke, na katerih bodo lokalnim prebivalcem in turistom omogočili izkušnjo gledanja poletnih uspešnic neposredno na plaži. V petek, 3. avgusta, bo na plaži San Simon v Izoli na ogled težko pričakovana glasbena komedija Mamma Mia! Spet začenja se, ki bo dan kasneje, 4. avgusta, na sporedu tudi na portoroški plaži Bernardin. Tja se bo v nedeljo, 5. avgusta, simbolično domov vrnila slovenska mladinska klasika Poletje v školjki, ki bo predvajana z angleškimi podnapisi, da bodo v njej lahko uživali tudi tuji gostje.

Piknik kino

Prodaja vstopnic za vse tri dogodke poteka na spletni strani Eventim, nakup pa bo možen tudi na posamezni lokaciji pred projekcijo.

Vstopnica za film Mamma Mia! Spet začenja se znaša 7 evrov na osebo, za film Poletje v školjki pa 5 evrov na osebo. Vzdušje bo povsem sproščeno in poletno obarvano, zato lahko obiskovalci s seboj prinesejo odeje, ležalnike in blazine, ki bodo sicer na voljo tudi za izposojo. Kot pritiče konceptu piknik kina, ne bodo manjkale niti kokice in ostala gostinska ponudba.

Priporočamo