Bananaway vabi: 100 supov na Ljubljanici za čisto reko!

Bananaway vabi: 100 supov na Ljubljanici za čisto reko! (foto: Bananaway) Bananaway
23. 6. 2017

Bananaway vabi skupaj z ekipo MOL-a in radia Antena na množično okoljevarstveno supanje, kjer se bo supalo z namenom! V četrtek, 29. junija, bo namreč potekal dogodek 100 SUPOV NA LJUBLJANICI ZA ČISTO REKO.

Na Špici v Ljubljani se bodo zbrali suparji s cele Slovenije, da bi s »sprehodom« skozi mesto Ljubljana ozaveščali o zasmeteni obali ter nečisti vodi ter aktivirali vse suparje, da med to priložnostno rekreacijo mimogrede naredijo še nekaj dobrega naredimo tudi za naravo. Med suparje bodo razdelili tudi razgradljive vrečke ter s simboličnim čiščenjem nabrežja Ljubljanice povabili vse suparje, da se jim pridružijo tudi na drugih lokacijah po Sloveniji.

Bananaway ekipa bo v podporo dogodka brezplačno posodila vse razpoložljive komplete SUP opreme (več kot 20) in tako udeležbo na dogodku omogočila tistim, ki podpirajo namen, vendar nimajo lastne opreme.

Za dogodek pripravljajo tudi malo slikovno inštalacijo na prostem - #SUPportCleanWaters, kjer bodo prikazali, kako je že z malo truda mogoče zagotoviti bolj čiste vode.

bananaway

Bananaway – organizirani izleti s SUP-i, ki na aktiven, zabaven in naravi prijazen način predstavljajo mesta in naravo iz druge perspektive ter hkrati z raznimi akcijami poudarjajo pomen čistih vod,