Barcaffe Barista Tour nadaljuje svojo turnejo po Sloveniji - tokrat v Celju s posebno gostjo Leo Sirk

22. 6. 2018 | Promocijsko sporočilo

Si predstavljate trg v majhnem mestecu na jugu Italije, kjer srkate popoln espresso? Naj vas razveselimo - za ta užitek vam ne bo potrebno čez mejo, tokrat bodo Barcaffè baristi znanje in umetnost priprave in pitja te pijače delili v Celju, in sicer 29. junija 2018, v Ambient Caffeju.

Si upate sprejeti izziv?

V petek, 29. junija 2018, bo od 12. ure dalje Ambient caffe v Celju gostil mojstre v pripravi espresso kave. Da bo zadovoljstvo gostov popolno, bodo poskrbeli Barcaffe baristi, ki do potankosti poznajo vsa pravila in skrivnosti priprave vrhunskega espressa. Na dogodku bo svojo tehniko in recept za dobro kavo razkrila tudi naša evrovizijska predstavnica Lea Sirk. Kako se bo odrezala?

Barcaffe Barista Tour je namenjen vsem ljubiteljem kave, ki se želijo naučiti profesionalne priprave espressa ter umetnosti pitja kave.

Prav tako boste imeli možnost ustvariti tudi svojo lastno kavno umetnino z uporabo pene in mleka!

Za popolno skodelico espressa je potrebno upoštevati t.i. 5(M) pravilo:

  • mešanica kave (Miscela)
  • mlinček za kavo (Macinadosatore)
  • aparat za kavo (Macchina Espresso)
  • izkušen barista (Mano)
  • vzdrževanje aparata (Manutenzione)

 

Pridružite se Barcaffe baristom in skupaj z Leo spoznajte skrivnosti priprave vrhunske skodelice kave tudi ti.

Barcaffe je danes ena izmed najprepoznavnejših regionalnih blagovnih znamk espresso kave. Barcaffe espresso je nosilec 6 zlatih medalj na mednarodnem degustacijskem tekmovanju v Italiji, kjer sodniki ocenjujejo kavo na podlagi številnih meril, kot so zaokroženost in intenzivnost okusa ter struktura in stabilnost pene. Barcaffe mešanice iz leta v leto osvajajo medalje.

Priporočamo