Barsos dobil novo vodstvo

Barsos dobil novo vodstvo (foto: profimedia) profimedia
3. 7. 2017

Najstarejšemu zasebnemu medicinskemu centru v Ljubljani, ki združuje več kot 50 priznanih zdravnikov specialistov, se bo z julijem pridružil tudi mag. Simon Vrhunec.

Simon Vrhunec že dvajset let deluje v zdravstvu na najvišjih poliožajih. Bil je pomočnik direktorja v Kliničnem centru, državni sekretar na ministrstvu za zdravje, direktor območne enote na ZZZS, šest let pa je bil tudi direktor naše največje zdravstvene inštitucije UKC Ljubljana.

V zasebnem zdravstvu do sedaj ni deloval, zato mu vodenje enega največjih zasebnih medicinskih centrov predstavlja velik izziv. Že kot soavtor Bele knjige zdravstvene reforme je zapisal, da sicer zasebno zdravstvo ne more biti prevladujoče, je pa zato »marsikdaj zasebno izvajanje zdravstvenih storitev ekonomsko bolj učiunkovito in bolj prijazno za pacienta«.

Za takšen način dela in hkrati tudi za nadaljnji razvoj se bo zavzemal tudi v Medicinskem centru Barsos, ki se ponaša s kar 26-letno tradicijo kakovostnega in pacientom prijaznega izvajanja zdravstvenih storitev.

Značke: Simon Vrhunec