Dogodki Promocijsko sporočilo

Bi bili radi dobrodelni, pa ne veste, kako k temu pristopiti? Imamo odlično idejo za vas (in obljubimo, da se boste ob tem še zabavali!)

11. 10. 2023
Deli
Bi bili radi dobrodelni, pa ne veste, kako k temu pristopiti? Imamo odlično idejo za vas (in obljubimo, da se boste ob tem še zabavali!) (foto: PROMO)
PROMO

Morda nimate ravno veliko denarja, a bi vseeno radi pomagali ljudem v stiski? Tega se lahko lotite tudi brez neposredne denarne pomoči – in se ob tem še neznansko zabavate.

Ponudba prostovoljskih del in dejavnosti pri nas je raznovrstna – vse, kar morate storiti, je le najti sebi primerno. Da jo boste našli, se najprej vprašajte:

♥ Kateremu delu, ki vas kolikor toliko veseli, bi radi namenili svoj prosti čas?

♥ Katera vaša znanja in veščine lahko prispevajo h kakovostnemu prostovoljskemu delu?

♥ Komu bi radi pomagali – otrokom, starejšim, bolnim, socialno ogroženim, prizadetim v naravnih nesrečah?

Prava izbira prostovoljske dejavnosti bo namreč prispevala k vašemu osebnemu zadovoljstvu in izpolnitvi, medtem ko boste pomagali prejemniku pomoči.

Poleg prostovoljskih del pa so vam seveda na voljo tudi obiski koncertov in drugih dogodkov, ki zbirajo denar za določeno ciljno skupino pomoči potrebnih.

Se na primer radi gibate? Že samo z lastnim gibanjem lahko pomagate, če se boste udeležili prihajajočega dogodka na obali.

Za kateri dogodek gre?

Gre za dogodek 1. SWY DOBRODELNI KORAKI, ki bo zagotovo postal tradicionalen, saj ni le dobrodelen, ampak tudi nadvse zabaven.

Kje, kdaj, kako?

14. oktobra od 9. do 14. ure bo med Izolo in Koprom enostavna proga, kjer boste lahko tekli ali hodili ob morju.

Kaj se bo tu dogajalo?

Dogodek bo popestril bogat in zabaven program za vse okuse in starosti: tu boste lahko doživeli plesne nastope, nastop pevke Eve Boto, predstavitve različnih podjetij, degustacije, kulinarična doživetja, otroške delavnice ...

Torej vse, kar vas lahko res zadovolji: poleg dobrodejnega in dobrodelnega gibanja (in super občutka, da delate nekaj dobrega) še dobro hrano in glasbo ter predvsem tudi pozitivno družbo, ki ima srce na pravem mestu! 

Komu boste z udeležitvijo pomagali?

Tekli ali hodili boste dobrodelno oz. za družine, ki potrebujejo pomoč. Zbrana sredstva in donacije bodo namreč predane društvu Palčica Pomagalčica, kjer bodo z izkupičkom tokrat poskrbeli za obnovo hiš tistih, ki so v letošnjih poplavah izgubili dom.

PROMO

Kako pa lahko pomagate, če vas ne bo tam?

Prek SMS na telefonski številki 1919 lahko s sporočilom SWYKORAKI10 donirate 10 evrov.

Dogodek Dobrodelni koraki organizira Petra Parovel, ena od najbolj uspešnih vplivnic in podjetnic, s svojim podjetjem SWY, ki nam je med drugim povedala:

»Verjamemo, da s tem, ko pomagamo pomoči potrebnim, spodbujamo srčnost ter pozitivno vplivamo na celotno družbo.«

Vabljeni ste torej, da se Petri in drugim dobrodelnim ljudem pridružite na obali ter nadvse uživate v prijetnem in obenem koristnem dnevu!