Bilbi o novem albumu Šibke točke!

1. 4. 2017

Bilbi v novih skladbah raziskuje pluse in minuse človeške narave, njeno ranljivost in njeno trdoživost.

Po pripovednih "Drobnih slikah" in čustveni, hrepenenja polni "Toskani" sledijo razburkane "Šibke točke".Pesmi ponovno odlikuje nezamenljiva melodika in lirika ustvarjalnega tandema Stermecki, nekaj besedil sta ponovno prispevala Rok Vilčnik in Drago Mislej Mef. Producentski pečat je kot pri albumu Toskana prispeval Peter Dekleva, skupaj z njim pa je pri zvočni obdelavi sodeloval tudi Drago Popovič.

Bilbi o novem albumu: "Tema Šibke točke je ponudila široko platformo za raziskovanje znotraj sebe in sveta, v katerem živimo. Direktne, iskrene izpovedi brez ovinkov so vedno redkejše in prav te so mi pri ustvarjanju predstavljale poseben izziv."

Prefinjen slalom med različnimi glasbenimi žanri je v sedmih letih delovanja postal že skoraj zaščitni znak pevke in ustvarjalke Bilbi, ki zase pravi, da nikoli ne more stati na mestu in da jo radovednost vedno znova žene naprej, novim dogodivščinam naproti. Album Šibke točke prinaša trinajst novih skladb - svoje "Šibke točke" pa boste lahko skupaj z Bilbi odkrivali ob naslovih kot so Shanti Shanti, Singl song, Pozabljen košček sveta, Limonada, Učitelj, Svet pod nama in Božič je lep.