Naš fotograf na dogodku, ki se je zdel dolgočasen, dokler niso tja vkorakale 4 legende jugoslovanske košarke!

24. 1. 2019
Deli

Sinoči smo se mudili na enem od mnogih dogodkov, ki te dni potekajo po Sloveniji. Ta je potekal v hotelu Intercontinental, kjer so se ob večerji in prigrizkih družili predstavniki velikega slovenskega podjetja in izbrani gostje, med katerimi je bila tudi priljubljena športna novinarka Sanja Modrič.

Prav Sanja Modrič je bila razlog, da se je v bližini dogodka mudil tudi naš dežurni fotograf.

In ko se je že zdelo, da bo s svojo nalogo opravil relativno hitro in odhitel na naslednji dogodek, kamor so se prav tako najavili znani obrazi, se je zgodilo!

4 legende na kupu!

V avli hotela je v svoj fotografski objektiv ujel štiri največje košarkarske legende jugoslovanske košarke, ki še danes velja kot sinonim za najboljšo košarko na svetu.

Kot pravemu profesionalcu, ki takšne priložnosti zagotovo ne bo izpustil kar tako iz rok (no, izpred fotografskega objektiva), mu je seveda uspelo ujeti nekaj trenutkov, ko so se po hodnikih hotela sprehodili Bogdan Tanjević, Dino Rađa, Aleksandar Đorđević in Raša Nesterović. 

Zdaj se seveda sprašujemo, kaj so vsi štirje tam počeli skupaj in ali ima njihova prisotnost kaj opraviti z dogodkom, na katerem je bila prisotna tudi Sanja Modrič.

Za konec vam lahko le še zagotovimo, da je naše poizvedovanje o možnih povezavah in navezavah že v teku in da se vam bomo z več informacij javili že v kratkem!

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan