Bitka parov prihaja 11. marca! Razkrivamo pare resničnostnega šova Bitka parov!

Bitka parov prihaja 11. marca! Razkrivamo pare resničnostnega šova Bitka parov! (foto: Pop tv) Pop tv
9. 3. 2016

V petek, 11. marca, ob 20. uri na POP TV prihaja nov najbolj zaljubljen resničnostni šov te pomladi Bitka parov. Pari se bodo borili za najvišjo denarno nagrado resničnostnih šovov pri nas, a vse je odvisno od opravljenih iger in pametno vloženih stav.

TANJA URANKAR, 27 let, in ALEŠ HREN, 33 let

Tanja in Aleš sta navihan in nagajiv par iz Ljubljane. Spoznala sta se na plesišču, saj oba rada plešeta. Skupna plesna strast ju je pripeljala tudi do akro joge. Prijavila sta se zaradi novih dogodivščin, izkušenj, promocije svojega centra in da preizkusita svojo vezo. Aleš pravi, da je bilo najlepše, kar je naredila Tanja zanj: »Stala mi je ob strani celo leto, ko sem bil brez službe. In to brez pripomb ali pritoževanja.« Pravita, da je njuna zveza strastna in najboljša veza do sedaj: »Veliko dogodivščin, smeha, užitkov in spoznanj o sebi in partnerstvu.«

NIKA MATOH, 26 let, in ALEŠ ABRAM, 33 let

Nina in Aleš prihajata z Dolenjske. Spoznala sta se v Rožni dolini, natančneje v študentskem bloku številka 4. Nerazdružljiva sta že šest let. Aleš je vodja Društva eksotičnih živali in ko je Niki povedal, da ima veliko eksotičnih ljubljenčkov, jo je sprva zmrazilo, a nato je sprejela in skupaj sta se lotila celo projekta, na katerega sta izjemno ponosna. »V Mozirskem gaju sva organizirala modno revijo na šovu pitonov. Tam sva pokazala najine sposobnosti in strasti - ona kot model, ki se ne boji eksotičnih živali, jaz pa v vlogi soorganizatorja in sovoditelja dogodka,« se pohvali Aleš.

IVANA KRIŠTOFIČ, 31 let, in ALEŠ MRGOLE, 33 let

Ivana in Aleš prihajata z Dolenjske in sta par štiri leta, letos pomladi pa načrtujeta poroko. »Oba sva si vedno želela, da otroci posipajo cvetje na poroki in se to ovekoveči na fotografijah,« povesta o svojem poročnem načrtu. Spoznala sta se v službi, ko je on delal kot pismonoša, ona pa je bila prodajalka v trgovini, v katero je prinašal pisma: »Takoj mi je padla v oči in potem je bilo le še vprašanje časa, kdaj se bo razvila zveza.« Z nasmehom na obrazu pa razlagata svojo najbolj zabavno anekdoto: »Moja draga zaradi moje službe vsako četrto noč spi sama, in ko sem nekega dne odprl njeno nočno omarico, sem skoraj padel na rit. V omarici je bil 25 centimetrov dolg nož: Ivana je razložila, da ga ima za samoobrambo, če kdo pride, ko me ni.«

LIA KOVAČIČ, 20 let, in ALJOŠA TOPLAK, 25 let

Lia in Aljoša sta par dve leti in prihajata iz Maribora. Pravita, da sta dinamična, energična, zanimiva, zabavna in si vedno stojita ob strani. Kot njuno najbolj zabavno anekdoto opišeta izlet v Bolgarijo: »Pred enim letom in pol sva bila na izletu, kjer sva počela dosti zabavnih stvari - slikanje v studiu, kjer sva bila oblečena v like iz prejšnjih desetletij, večkrat sva se skupaj napila in potem šla skupaj ven v klub. Super sva se imela in končno sva bila sama nekaj dni,« pravita.

REBEKA KANC – MARKANOVIĆ, 33 let, in DAMIR MARKANOVIĆ, 42 let

Rebeka in Damir sta par že 12 let, sta poročena in imata dva otroka. Spoznala sta se v piceriji njenih staršev, kjer je Rebeka delala kot 16-letna punca. Skupaj preživita veliko časa: »Rada greva na sprehod, v savno, odigrava košarko in veliko skupnega časa preživiva s svojimi otroki,« povesta v en glas. Rebeka pravi, da je bolj tekmovalna kot on, Aljoša pa doda, da ji zato včasih pusti zmagati, da je pri hiši mir. Pravita, da se kot vsak par tudi onadva kdaj sporečeta, a vedno trdno držita skupaj.

BOJANA MARCIUŠ, 31 let, in TIHOMIR MARCIUŠ, 32 let

Bojana in Tihomir prihajata iz Dornave. Imata enega skupnega otroka, enega pa ima Bojana iz prejšnje zveze. Pravita, da je njuna zveza trdna in da jima največ pomeni zaupanje: »Življenje pa naju je velikokrat presenetilo in zato živiva na realnih tleh.« Zaljubila sta se na dan, ko sta se spoznala, spoznala pa sta se, zanimivo, kar prek spleta. Bojana in Tihomir sta poročena: »Poroka je bila lepa, polna presenečenj, saj nama je za prvi ples zapela Nuša Derenda.«

JASMINA BANOVŠEK, 33 let, in UROŠ BANOVŠEK, 35 let

Jasmina in Uroš prihajata iz Savinjske doline in svojo vezo opisujeta: »Najina zveza je posebna, saj sva tudi midva bolj posebna. Sva različna, pa vendar kompatibilna. Se ljubiva, zato lažje premagujeva življenjske ovire.« Imata dva otroka, s katerima se rada odpravita na počitnice. Zadnje sta preživela v toplicah. Z nagajivim nasmehom na obrazu opisujeta svojo najbolj noro izkušnjo: »Nekoč sva preizkusila neke substance in končalo se je na urgenci,« zatrdita v en glas.

ZVONKA GERT, 60 let, in VOJKO ORNIK, 50 let

Zvonka in Vojko sta par pet let in prihajata iz Maribora. Iz prejšnjih zvez imata skupaj pet otrok in štiri vnuke. Spoznala sta se na plesu, a pravita, da sta se zaljubila po treh mesecih. Zvonka pravi, da bi del denarja porabila za potovanje po svetu in z nasmehom pove, da je njen partner deset let mlajši od nje.