Borat se je vrnil, da bi nam predstavil najbolj odbito komedijo doslej!

28. 1. 2016

Eden je tajni agent. Drugi je popoln bedak. Genialni komik Sacha Baron Cohen in akcijska zvezda Mark Strong sta združila moči v akcijski komediji (NE)PROFESIONALEC!

Če že vsaj približno poznate filmski opus genialnega komika Sache Barona Cohena, vam je že iz podnaslova najbrž jasno, na koga se nanaša izraz »tajni agent« in na koga izraz »popoln bedak«. Po zdaj že legendarnih filmskih likih, kot so Ali G, Borat, Brüno in Diktator, nam bo britanski filmski genij letos pripeljal na velika platna pravo akcijsko komedijo, kjer slavni Mark Strong igra tajnega agenta, sam Baron Cohen pa njegovega davno izgubljenega brata, ki je zagret nogometni huligan, brezdelnež in jebiveter. Skratka, popoln bedak. Film (NE)PROFESIONALEC prihaja v domače kinematografe čez mesec dni oziroma konec februarja.

Ob tej priložnosti vam predstavljamo najnovejši kino napovednik akcijske komedije leta, ki ga spremlja uvodni pozdrav s sporočilom nepozabnega Borata – legendarnega lika iz kultnega filma iz leta 2006, ki si ga je pri nas ogledalo več kot sto tisoč gledalcev. Kot se zanj spodobi, se Borat seveda ni posvetil samo novemu filmu Sache Barona Cohena, temveč je omenil tudi aktualne dogodke v svetu, med temi tudi morebitnega kandidata za prihodnjega predsednika ZDA, Donalda Trumpa.

Akcijsko komedijo (NE)PROFESIONALEC je režiral Louis Letterier, ki ga poznamo po filmskih hitih Prenašalec 2, Neverjetni Hulk, Spopad titanov in Mojstri iluzij, kar pomeni, da lahko tudi tokrat pričakujemo vrhunski akcijski spektakel. Ob Sachi Baronu Cohenu in Marku Strongu blestijo tudi Penelope Cruz, Ian McShane, Rebel Wilson in Isla Fisher. Scenarij sta s Cohenom napisala Peter Baynham (ki je bil nominiran za oskarja za scenarij filma Borat) in Phil Johnson (koscenarist Disneyjeve uspešnice Razbijač Ralph).

Nobby (Cohen) ima vse, kar bi si lahko želel moški iz Grimsbyja, kar med drugim pomeni enajst otrok in najlepše dekle na severovzhodu Anglije. Samo nekaj pogreša: mlajšega brata Sebastiana, ki ga Nobby išče že 28 dolgih let, odkar so ju ločili, ko sta bila še otroka. Nobby končno naveže stik s Sebastianom, vendar ne ve, da je njegov brat najnevarnejši morilec obveščevalne službe MI6 in je nedavno razkril načrt o terorističnem napadu na svetovni ravni. Po krivem obtoženi Sebastian je zdaj na begu in spozna, da bo lahko rešil svet samo s pomočjo največjega idiota na svetu – svojega brata dvojčka.

Akcijska komedija (NE)PROFESIONALEC bo na sporedu v domačih kinematografih že konec februarja!

Značke: Borat

Priporočamo