Borut Pahor: ‘'Hvala Denis, da ste me povabili in ker se vedno hecate na moj račun!''

24. 12. 2016

V petek, 23. decembra, se je ob 9. uri zaključili dobrodelni maraton Radia 1, ki je trajal kar 28 ur, in to v živo z Mestnega trga v Ljubljani.

Denis Avdić in Jana Morelj sta bila v etru neprekinjeno vseh 28 ur, Miha Deželak pa je moral zaradi izredno slabega počutja zaključiti nekaj ur prej, a je bil ves čas s srcem in v mislih s svojimi kolegi.

Zaključek je bil čustven in prepleten s solzami sreče. 28 ur je imela ekipa v mislih le eno - pomoč družinam v stistki. In z zbranimi 80.000 EUR bodo lahko pomagali kar sedmim družinam. Ob zaključku maratona so jokali vsi, tudi tisti, ki navadno ne. Piko na i tem izredno čustvenim trenutkom pa je dodala pevka Nina Pušlar, ki je za konec zapela svojo super uspešnico "To mi je všeč".

V studiu na Mestnem trgu se je v 28-urah zvrstilo ogromno število gostov. Večina njih je bilo znanih Slovencev, veliko pa tudi mimoidočih in ljudi, ki so prišli pozdraviti priljubljene voditelje Radia 1.

Med njimi je bil tudi predsednik Borut Pahor, ki je podprl ekipo Radia 1 v dobrodelni akciji za pomoč ljudem v stiski. V studiu pa Borut Pahor ni bil sam, ampak so mu delali družbo tudi vsi ljudje, s katerimi se je slikal v preteklosti ter z njimi sedaj krasi koledar Radia 1 za leto 2017.

avdic

Priporočamo