Brezčasna Tjaša Kokalj se je vrnila v leto 1943

Tjaša Kokalj kot Brezčasna Adaline  (foto: Cineplexx (Mediaspeed)) Cineplexx (Mediaspeed)
24. 4. 2015

Večer za ženske, Ladies Night v Cineplexxu je bil tokrat resnično nekaj posebnega. Film Brezčasna Adaline je namreč vse obiskovalke in tudi obiskovalce popeljal skozi več kot sto let modne zgodovine, delček te pa je v Cineplexxu Kranj pomagala oživiti stilistka in manekenka Tjaša Kokalj.

Nuška Drašček pevka
Stefania Bojić manekenka
Ajda Sitar mis Športa blogerka
Azra Selimanovič plesalka in koreografinja 1
Eva Ana Kazič blogerka in Filip Kržišnik akrobatski plesalec
Eva Ana Kazič blogerka
Gal Simič nogometaš Doroteja Premužič Diamantke
Lea Perovšek mis Športa - levo
Danijel Utješanović izvršni direktor BFF
Mišel Radin-Macukat in Katarina Jurkovič manekenka
Tjaša Kokalj kot Brezčasna Adaline
Tjaša Kokalj kot Brezčasna Adaline
Tjaša Kokalj kot Brezčasna Adaline

Ta se je s pomočjo odličnega stiliranja za eno noč preobrazila v Brezčasno Tjašo in se tako vrnila v leto 1943. Kljub temu, da se je po navdihu zgodbe iz filma Brezčasna Adaline vrnila kar 72 let v preteklost, pa je s prefinjeno kombinacijo oblačil in rdečo barvo, tako kot Adaline vseeno izgledala povsem mladostno.

Film, ki navdušuje tudi modne poznavalce

Modni prerez preteklega stoletja je v kino privabil modno poznavalko in blogerko Evo Ano Kazič, ki skozi svoje brezčasne modne kombinacije tako kot Adaline v filmu ustvarja popolnoma svojo zgodbo.

V družbi prijateljic sta ob ogledu filma Brezčasna Adaline v Cineplexxu uživali mis športa Ajda Sitar in Lea Perovšek, medtem ko so si manekenke Iris Mulej, Stefania Bojić, Katarina Jurkovič in Doroteja Premužič film ogledale v spremstvu moških.

Ladies Night kot oddih od petja in plesa

Večer v odlični družbi in sproščenem ambientu pa sta si privoščili tudi pevka Nuška Drašček in plesalka in koreografinja Azra Selimanovič.

Značke: Tjaša Kokalj

Priporočamo