Dogodki Promocijsko sporočilo

Brezskrbno na silvestrovanje v katero od evropskih prestolnic

28. 12. 2016
Deli

Zadnji decembrski dnevi so kot nalašč za izlete v bližnja evropska mesta, ki še posebej zaživijo v tem praznično obarvanem času.

Božične sejme s prazničnimi lučmi in vonjem po kuhanem vinu, ki so za marsikoga neizogibno razvedrilo v dolgih mrzlih nočeh, bodo čez nekaj dni nadgradila še silvestrovanja na prostem – ne samo v Sloveniji, temveč tudi v bližnjih evropskih prestolnicah.

Vsem tistim, ki si z organizacijo lastnega prevoza do želene destinacije ne bi radi belili glave, eno od najbolj brezskrbnih, varnih in zanesljivih možnosti zagotovo ponuja mednarodna spletna platfroma GoOpti, ki povezuje potnike s prevozniki.

»Letos opažamo povečano število potnikov, ki nas izberejo tudi za prevoze na novoletna srečanja in zabave v bližnja mesta, kot so denimo Gradec, Trst in Zagreb. Predvsem so to poslovni potniki in posamezniki, ki obiskujejo svoje prijatelje in znance. Med njimi se najdejo tudi takšni, ki gredo zgolj na kakšno večerjo in kuhano vino oziroma si ogledajo praznično okrasitev določenega mesta,« o letošnjih decembrskih doživetjih svojih potnikov razlaga direktor podjetja Marko Guček. Polne roke dela pričakujejo tudi v prihodnjih dneh, ko se bodo potniki z njimi odpravili v katero od bližnjih evropskih prestolnic, kjer bodo preživeli najdaljšo noč v letu, ali pa iz tamkajšnjih letališč poleteli na praznično obarvane počitnice v tople kraje.

»Če potujete z družino, vam mi omogočamo, da med vožnjo sedite in predvsem uživate, se sproščeno pogovarjate, vozi pa vas eden od profesionalnih voznikov, s katerimi sodelujemo. To je zagotovo ceneje, kot če bi šli z lastnim prevozom, saj vam ni treba plačati parkirišča na letališču,« o prednostih potovanj z GoOptijem, kjer so v zadnjih petih letih prepeljali več kot 711.000 potnikov, razlaga sogovornik. Vsem, ki se v prihodnjih dneh odpravljate na pot z letalom, svetuje, da si zaradi gneče na letališčih res vzamete dovolj časa.

»V dneh okoli novega leta, ko veliko ljudi potuje, je dobro, da na letališče ne pridete zadnji trenutek. Sicer pa že vnaprej dobro načrtujte. Na drugi strani pa smo tukaj mi, da poskrbimo za to, da načrtujemo odhode do letališč ob pravih urah, zato tudi vedno potrebujemo informacije o urah letov,« še pove direktor podjetja, ki je dnevno prisotno v kar desetih državah in 49 mestih.