Bruno Šimleša že navdušuje slovenske bralce s knjigo Umetnost življenja!

Bruno Šimleša (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
31. 1. 2017

Bruno Šimleša v najnovejši knjigi podaja roko svoji mali hčeri in jo vodi čez poglavja Umetnosti življenja, da bi spoznala, kaj vse je ljubezen, in tako iz svojega življenja ustvarila umetnino. Njegov nagovor velja deklici, pa vendar je spoznanja v knjigi namenil vsem nam.

Umetnost življenja
Še več knjižnih novosti!

Osem poglavij pomeni osem stopnic do razumevanja, kako polno, pristno, modro in odgovorno živeti svoje življenje že zdaj, ta trenutek, da iz njega ustvarimo mojstrovino, prežeto z ljubeznijo. To je ljubezen do sebe, ljubezni, drugih ljudi, partnerja, narave, svobode ..., saj če dobro razumemo ljubezen, se zavedamo tudi lastne vrednosti. Če imamo to, bo naše življenje neprecenljiva umetnina.

Umetnost življenja Bruna Šimleše je navdihujoče delo, polno pronicljivih misli, ki jih boste želeli podčrtati in se k njim vračati vedno znova.

Bruno Šimleša (roj. 1979) je avtor knjig s področja popularne psihologije in duhovnosti. Doslej je objavil osem knjig; Ljubeznoslovje in Šola življenja (prevedeni tudi v slovenščino) sta bili med največjimi uspešnicami na omenjenem področju. Njegove knjige so prevedene tudi v srbščino in makedonščino.

Šimleša je leta 2002 diplomiral iz sociologije v Zagrebu, dve leti vodil oddajo Svaki dan, dobar dan na hrvaški televiziji in redno sodeluje s številnimi mediji na območju nekdanje Jugoslavije. Trenutno piše tedensko kolumno za Jutarnji list. Žensko združenje za boj proti raku Sve za nju mu je v 2016 podelila nagrado VAM za pomoč onkološkim bolnikom in ozaveščanje javnosti o problematiki raka. Šimleša je poročen in ponosen očka sedemletne deklice.

Bruno Šimleša z bralci!

V kolikor bi si želeli srečati avtorja, ki je v zadnjih letih prepričal tudi številne Slovenke in Slovence, ste vabljeni na eno izmed njegovih srečanj z bralci, ki bodo potekali po Sloveniji:

Zvezdana v živo: z Brunom Šimlešo o umetnosti ljubezni

  • Kavarna Hotela Union, Ljubljana: 10. februar, ob 18.00
  • Mestna knjigarna Maribor: 21. februar, ob 18.00
  • Dom knjige Koper: 23. februar, ob 19.00
  • Mestna knjigarna Celje: 28. februar, ob 18.00
  • Mestna knjigarna Novo mesto: 2. marec, ob 18.00