Burak Özçivit navdušil obiskovalce v celjskem Citycentru in mariborskem Europarku

Burakov obisk Citycentra Celje  (foto: Citypark Press) Citypark Press
30. 5. 2018

Prvi vrhunec obiska slavnega in nadvse popularnega turškega igralca Buraka Özçivita v Sloveniji so včeraj popoldne doživeli obiskovalci celjskega Citycentra. Drugi val navdušenja je sledil v mariborskem Europarku.

Obe nakupovalni središči sta pokali po šivih. Nasmejani in od sreče objokani obrazi so dokaz, da je bilo srečanje z enim trenutno najbolj slavnih televizijskih zvezdnikov v Evropi za večino obiskovalcev nepozabno doživetje. Zaključek Burakove slovenske turneje po SES-ovih nakupovalnih središčih bo v Cityparku v Ljubljani, kjer že nestrpno pričakujejo njegov obisk ob 16. uri.

Buraka so najprej gostili v Citycentru v Celju, kjer so ga pričakale predvsem njegove številne oboževalke. Po sprehodu po najdaljši rdeči preprogi doslej, ki je vodila po nakupovalnih ulicah, je vse navzoče pozdravil še z velikega odra. Zbrani množici je namenil tudi pozdrav v slovenskem jeziku. Svojo srčno plat je pokazal s posebno pozornostjo, ki jo je namenil gojencem socialno varstvenega zavoda Dobrna. Največje oboževalke so se z lepim Turkom lahko fotografirale in prejele njegov avtogram. Med njimi je bila tudi 85-letna Terezija Cvikl, v zadnjih dneh vsem znana kot avtorica najdaljše pesniške stvaritve v čast lepemu Kemalu.

Nato se je priljubljeni turški igralec, ki ima po mnenju mnogih oboževalk najlepši nasmešek, podal proti Mariboru. V Europarku Maribor so se najbolj goreči oboževalci začeli zbirati že ob 14. uri. Burak se je tudi tukaj po rdeči preprogi sprehodil med prodajalnami in lokali ter vse zbrane z: »Zdravo, Slovenija!« pozdravil z velikega odra. V času obiska si je slavni igralec utrgal čas tudi za deljenje avtogramov, fotografiranje in kratek pogovor z nekaterimi srečneži.

Danes, v sredo, 30. maja, ob 16. uri boste zvezdnika lahko srečali v živo med sprehodom po rdeči preprogi v Cityparku Ljubljana. Dogodek v ljubljanskem Cityparku bo povezoval televizijski voditelj David Urankar.

Burak Özçivit je v Slovenijo prišel na povabilo treh največjih SES-ovih nakupovalnih središč v Sloveniji – Citycentra Celje, Europarka Maribor in Cityparka Ljubljana. V Europarku in Citycentru so s potekom dogodka nadvse zadovoljni. Prepričani so, da je Burakov obisk darilo obiskovalcem, ki je najbrž preseglo pričakovanja tudi najbolj gorečih oboževalk turškega superzvezdnika.

Citycenter Celje, Europark Maribor in Citypark Ljubljana zanimivosti o obisku slavnega turškega igralca objavljajo na Facebook profilih, Citycenter Celje, Europark Maribor, Citypark Ljubljana, v aplikacijah in prek drugih spletnih kanalov.

Citypark Ljubljana, Citycenter Celje in Europark Maribor so tri od štirih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Ta ima 30 nakupovalnih središč v šestih državah srednje, južne in vzhodne Evrope s skupno površino približno 801.000 kvadratnih metrov. Je vodilna družba na področju gradnje, razvoja in upravljanja nakupovalnih središč tako v Avstriji kot tudi v Sloveniji. Nakupovalna središča SES so že deseto leto med največjimi prodajnimi centri v Sloveniji.