Butični sejem otroške opreme Ljubljana Stroller Show

Butični sejem otroške opreme Ljubljana Stroller Show (foto: promocijska fotografija) promocijska fotografija
1. 9. 2022 | Promocijsko sporočilo

Priljubljena spletna trgovina Mali zakladi letos premierno predstavlja dvodnevni sejemski dogodek, ki bo potekal v soboto in nedeljo, 10. in 11. 9. 2022, v hotelu InterContinental Ljubljana.

Dvodnevni sejem se prične z  uradnim delom programa v družbi priznanih strokovnjakov in priljubljenih vplivnežev v soboto in nedeljo ob 11. uri.

Poleg otroške opreme, strokovnega svetovanja, nasvetov priznanih strokovnjakov AMZS Slovenija ter Pedosana centra, bodo na voljo tudi sejemski popusti, prijetna presenečenja, kava in prigrizki ter zanimiv program z gosti. Vstop je prost.

Izjemen dogodek na enem mestu združuje ponudbo vrhunskih blagovnih znamk, ki zaradi svoje kakovosti, inovativnosti in izjemne prilagodljivosti sodobnemu načinu življenja uživajo globalni ugled. V pestri in raznoliki ponudbi otroških vozičkov, avto sedežev in druge otroške opreme je nakup opreme za dojenčka vsekakor velik izziv. Funkcionalnost, kakovost materialov, kompatibilnost, uporabna vrednost in nenazadnje tudi sam izgled so lastnosti, ki so za starše ključnega pomena. 

Sejemska razstava Ljubljana Stroller Exhibiton Show je odlična priložnost, da si podrobno ogledate in preizkusite svoje favorite. Dogodek bo poleg otroških vozičkov tudi prizorišče za predstavitev druge vrhunske opreme za otroke; lupinic in avto sedežev za malčke in otroke, nosilk, gugalnikov, previjalnih torb ter drugih dodatkov za nego, hranjenje in igro.