Čaka nas glasbena poslastica: V Slovenijo prihaja Sarah Brightman

Čaka nas glasbena poslastica: V Slovenijo prihaja Sarah Brightman (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
22. 7. 2017

Po razprodanem koncertu Andree Bocellija v dvorani Stožice v Slovenijo 22. decembra prihaja tudi izjemna Sarah Brightman. Vrhunski božično-novoletni gala večer bo Sarah Brightman začela z zasedbo Gregorian, simfoničnim orkestrom in posebnimi gosti.

Slovita britanska sopranistka Sarah Brightman bo priredila pravo glasbeno poslastico za vse ljubitelje klasične glasbe. V sklopu turneje Royal Christmas Gala bo priznana mednarodna umetnica z glasbenimi gosti priredila slovesen koncert, obogaten z razkošnimi svetlobnimi učinki in vrhunsko produkcijo.

Ob spremljavi simfoničnega orkestra nam pripravlja širok spekter tradicionalnih božičnih pesmi in svojih največjih uspešnic, kot sta Amigos para siempre in brezčasna Time to Say Goodbye, ki jo je pela z Andreo Bocellijem.

Že več kot 30 let njen glas odzvanja v gledališčih, arenah in na stadionih ter je do zdaj očaral že milijone oboževalcev po vsem svetu. Da je tako, govorijo tudi številke: več kot 32 milijonov prodanih albumov po vsem svetu in več kot 180 prejetih zlatih/platinastih nagrad. Do zdaj je tudi edina umetnica, ki je bila povabljena na kar dve odprtji olimpijskih iger, ko jo je videlo kar sedem milijard ljudi. Sarah Brightman je nedvomno ena od največjih svetovnih vokalistk našega časa in spada v sam vrh najbolj eminentnih pevk.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story28/2017

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 28/2017

Story 28/2017, od 06. 07. 2017