Čarobni vrt Lili Novy v Ljubljani gostil reFEEL zabavo z božičnim vzdušjem

22. 12. 2023
Deli
Čarobni vrt Lili Novy v Ljubljani gostil reFEEL zabavo z božičnim vzdušjem (foto: Promocijsko gradivo)
Promocijsko gradivo

To soboto smo se družili v čarobnem vrtu Lili Novy na zimski izvedbi reFEEL dogodka, ki je bil obarvan v njim značilnih house ritmih in začinjen z božičnim vzdušjem.

Zvezda večera je bil izjemni DJ in producent iz Zagreba - PEZNT, ki je med drugim redni gost na dogodkih in festivalih v tujini, ki jih organizira založba Defected Records.

Promocijsko gradivo

Glavnemu gostu so na mešalkah družbo delala tudi vzhajajoča imena slovenske house scene in predstavniki od štajerske do gorenjske, pa vse do obale: Aleksej Koleš (Alexi), Daša Mačkić (Dash) in Sven Feldin (Felkee).

Promocijsko gradivo

Vsak od njih je pripravil odličen izbor glasbe in ritmov, ki sta zvabila na plesišče tako strastne plesalce kot tudi tiste bolj sramežljive.

Ekipa reFEELse po uspešnem dogodku že pripravlja na naslednje dogodke na Kavalovih lokacijah po Ljubljani, ki se bodo odvijali v toplejši polovici leta.

Promocijsko gradivo

reFEEL je organizacija dogodkov, specializirana za house glasbo. Doživite koncept pop-up dogodka z očarljivimi ritmi, energičnimi nastopi in nepozabnimi trenutki. Dobre vibracije in glasba sta v središču njihove pozornosti.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan