Celodnevni festival v Lipici z Vladom Kreslinom

11. 9. 2019 | Promocijsko sporočilo

Pred nami je veliki festival ob praznovanju 439. rojstnega dne Kobilarne Lipica. 

Beli lipicanci na neskončnih lipiških pašnikih že sami po sebi delujejo pravljično, če k temu dodamo še CELODNEVNE DELAVNICE IN ANIMACIJE ZA OTROKE, BOGATO KULINARIČNO KRAŠKO PONUDBO TER GLASBO V ŽIVO bo to gotovo popoln dan. V nedeljo, 6. OKTOBRA vas bo navihani lipicanec Pluto popeljal v pravljični svet lipicancev.

FOTO: Valter Leban

Od navdušenja se vam bo zvrtelo, saj se neizmerni lepoti in eleganci belih lipicancev v Lipici pridružuje slovenska zvezda, nihče drug kot legendarni VLADO KRESLIN. Z njimi bo zletela tudi francoska jahačica in izjemna šepetalka konjem MAGNIFICENT MAELLE. Več kot 40 belih lipicancev se jima bo pridružilo in zablestelo v KONJENIŠKEM SPEKTAKLU: »BELI LIPICANCI IN ČRNA KITARA«.

FOTO: Miro Majcen

Najlepši lipicanci se bodo gibali v ritmu najstarejših in največjih Kreslinovih uspešnicah. Band, ki bo spremljal legendarnega Kreslina in 40 članski Policijski pihalni orkester bosta poskrbela, da bomo Kreslinove tone podoživeli še globlje.

MAGNIFICENT MAELLE, Francozinja, ki navdušuje z izjemnim čutom za komunikacijo s konji in dresuro v svobodi, se jim bo pridružila v zgodbi, ki govori o ponosu in ljubezni ter neomajni volji, potrpežljivosti in napredku . Uči nas, da lahko z nežno žensko energijo, trudom in iskrenostjo dosežeš vse. Z ljubeznijo pa ukrotiš tudi najbolj mogočne živalske energije.

FOTO: Mitja Božič

Izjemna jahačica in šepetalka konjem iz Francije, Vlado Kreslin in Policijski pihalni orkester bodo pričarali LEGENDARNI GLASBENO-KONJENIŠKI SPEKTAKEL z več kot 40 lipicanci.