Česa se spominja Dejan Vunjak?

21. 10. 2015

Vsak od nas se je že kdaj zalotil pri razmišljanju in vprašanju kako se nas spominja nekdo, ki že nekaj časa ni več del naše življenske poti. Spomini so lepa stvar a nihče od nas nima enakih, četudi je vsebina podobna. Prav s tem razlogom je pevec Dejan Vunjak vse te misli sestavil v celoto ter napisal svojo čisto prvo balado z naslovom "Se še spomniš name".

 "Rdečo nit ter inspiracijo pri pisanju pesmi so mi vedno predstavljali ljudje in njihove zgodbe. Rad namreč pišem pesmi s katerimi se ljudje čutijo povezani ali pa so kdaj doživeli tako situacijo," pravi Dejan. Točno tako tudi zveni njegova nova melodija z nostalgičnim pridihom.

Pesem je hkrati tudi dobila svojo video podobo, katere prizori so bli posneti na Gradu Rajhenburg v Krškem.

Dejan in njegova skupina Brendijeve barabe po izdaji pesmi še vedno ne počivajo saj že nastajajo ideje in aranžmaji za nove single, da bo zbirka, ki je potrebna za izdajo Dejanove prve samostojne plošče kaj hitro polna. "Vsi oboževalci in oboževalke si več kot zalužijo, da jih primerno presenetimo kajti brez njih ne bi bilo noči polnih zabave, vsekakor pa brez njihove podporne ne bi prišli v finale za letošnji Vikendov gong popularnosti, ki ga vsako leto priredi revija Vikend, priloga Delo in Slovenske novice," je zaključil Dejan.

Značke: Dejan Vunjak

Priporočamo