Četrtošolci za nagrado po natečaju Lepota odšli na pice

7. 7. 2016 | Promocijsko sporočilo

»Da smo z obrazno masko 2. mesto dobili, smo se vsi ob slastni pici veselili,« so v svoji zahvali zapisali četrtošolci z Osnovne šole Sečovlje.

S svojo kreacijo, ki so jo poimenovali Koža pove več kot 1000 besed, so si namreč prislužili drugo nagrado.

Na vseslovenskem likovno-ustvarjalnem natečaju Lepota, ki jo je organiziral L'Amorage Klub lepote Ljubljana, je prispelo veliko likovnih del, izbranih deset pa je bilo v avli pred njihovim Klubom, v stavbi Diamant tudi razstavljenih. Drugouvrščene je organizator ob zaključku šolskega leta nagradil s picami po njihovi izbiri. Ob druženju so neskončno uživali in se zabavali. Sicer pa je poletje čas, ko je dodatna nega naše kože še posebej priporočljiva. Zlasti jo je treba zaščititi pred sončnimi žarki in drugimi vremenskimi vplivi. Tega se zavedata tudi znani Slovenki, igralki Tina Gorenjak in Zvezdana Mlakar, ki redno skrbita za svojo kožo in lep videz. Pri tem si pomagata s kozmetičnimi izdelki L'Amorage in nasveti njihovih strokovnjakov.

»Zato bomo poleti še bolje za našo kožo skrbeli, tako bomo s pametjo zagoreli,« še modro dodajajo sečoveljski četrtošolci.

Priporočamo