Citypark bo obiskal Miklavž

Citypark bo obiskal Miklavž (foto: profimedia) profimedia
4. 12. 2016 | Promocijsko sporočilo

December je mesec drobnih pozornosti in obdarovanj. Prav posebno presenečenje vse obiskovalce Cityparka čaka v ponedeljek, 5. decembra, ob 18. uri. Takrat bo najmlajše na osrednjem prireditvenem prostoru pred Intersparom obiskal Miklavž v spremstvu svojih prijateljev.

Za pravljično božično vzdušje bo v našem največjem nakupovalnem središču poskrbel poseben Božični park. Ta bo v prvem nadstropju Cityparka (ob trgovini Sportina) zaživel danes, 1. decembra. V sredo, 7. decembra, pa bo Božični park, v katerem bodo obiskovalci lahko prebirali knjige, barvali pobarvanke in igrali video igrice, napolnil tudi pritličje (ob trgovini Interspar) Cityparka. V Božičkovem foto studiu, ki je del parka, se bodo vsi obiskovalci z zabavnimi božičnimi rekviziti lahko norčavo postavili pred fotografski objektiv in svoje fotografije delili na družbenih omrežjih.

Prav posebej čarobno bo v Cityparku ob četrtkih – 8., 15. in 22. decembra. Takrat bo med najmlajše obiskovalce svoja darila razdelil sam Božiček.

Vse do konca leta bo pod geslom »Lepo je dobiti, še lepše podariti« delovala tovarna daril. Na posebni smrečici želja bo viselo 50 kartončkov z željami tistih otrok, ki jim darila poredko narišejo nasmeh na obraz. Vsakemu obiskovalcu, ki bo otroku izpolnil božično željo, bodo palčki pomagalčki v zahvalo podarili posebno Božičkovo priponko.

Nakupovalno središče Citypark, ki prihodnje leto praznuje 15. rojstni dan, je največje nakupovalno središče v Sloveniji, z več kot 125 trgovinami in lokali, ter najmodernejše nakupovalno središče v Ljubljani, z najprestižnejšimi blagovnimi znamkami, ki nudi najvišjo kakovost storitev in ponudbe ter postavlja modne trende. Lani je Citypark obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, obiskovalcem pa so pripravili več kot 250 dogodkov, nekateri so trajali tudi po več dni. Sicer je Citypark eden od štirih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Ta ima 29 nakupovalnih središč v še štirih državah poleg Slovenije – Italiji, Avstriji, na Češkem in Madžarskem. SES nakupovalna središča so že deveto leto med največjimi prodajnimi centri v Sloveniji. Več informacij na www.citypark.si.

Priporočamo