Citypark bo tudi letos prenovil osnovno šolo

Igrišče podružnične šole Hrušica pred prenovo  (foto: Marko Vavpotič) Marko Vavpotič
10. 5. 2016 | Promocijsko sporočilo

Citypark, največje nakupovalno središče v Sloveniji, ki ga vsako leto obišče več kot 9 milijonov ljudi, bo tudi letos eni izmed osnovnih šol iz Ljubljane in okolice podaril denar za prenovo. Osnovna donacija je 5.000 evrov, končna višina pa je odvisna od števila všečkov na družbenem omrežju Facebook – za vsak nov všeček obiskovalcev na profilu Cityparka od danes pa do četrtka, 9. junija, bo Citypark podaril še dodaten evro.

Potem ko so lani obnovili igrišče podružnične šole Hrušica in s tem razveselili tamkajšnje šolarje, letos že drugo leto zapored pripravljajo natečaj in vabijo k sodelovanju vse osnovne šole iz Ljubljane in okolice. »V Cityparku veliko vlagamo v družbeno ozaveščenost in skrb za okolje, saj želimo, da bi vse naslednje generacije otrok pridobivale znanje v čim bolj dostojnih in urejenih prostorih, ki bodo vsem nam v ponos,« je poudaril Toni Pugelj, direktor Cityparka.

Šoli, ki bo najbolje utemeljila, zakaj potrebuje obnovo, bo Citypark podaril bon v vrednosti najmanj 5.000 evrov za obnovitvena dela, ki naj bi potekala med šolskimi počitnicami. Prijave zbirajo do ponedeljka, 6. junija, rezultat bo znan sredi junija.

Nakupovalno središče Citypark je največje nakupovalno središče v Sloveniji, z več kot 125 trgovinami in lokali, ter najmodernejše nakupovalno središče v Ljubljani, z najprestižnejšimi blagovnimi znamkami, ki nudi najvišjo kakovost storitev in ponudbe ter postavlja modne trende. Lani je Citypark obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, obiskovalcem pa so pripravili več kot 250 dogodkov, nekateri so trajali tudi po več dni. Sicer je Citypark eden od štirih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Ta ima 30 nakupovalnih središč v še petih državah poleg Slovenije – Italiji, Avstriji, na Češkem, Madžarskem in Hrvaškem. SES nakupovalna središča so že deveto leto med največjimi prodajnimi centri v Sloveniji. Več informacij na www.citypark.si.

Priporočamo