Citypark začenja s poletnimi razprodajami

Citypark začenja s poletnimi razprodajami (foto: profimedia) profimedia
5. 7. 2016 | Promocijsko sporočilo

Poletje je tu, z njim pa tudi poletne razprodaje. V Cityparku, največjem nakupovalnem središču pri nas, bodo obiskovalci lahko v njih uživali že naslednji teden, od ponedeljka, 11. julija dalje.

Nešteto znižanih artiklov – od elegantnih in športnih oblačil in modnih dodatkov, do knjig, kozmetike, igrač in obutve. Strastne nakupovalce bodo čakali popusti vse do 70 odstotkov prvotne cene.

V več kot 125 trgovinah in lokalih Cityparka bodo lahko izbirali med najnovejšimi trendovskimi blagovni znamkami, med nakupi pa se osvežili s sladoledom ali podkrepili s kosilom. Lahko bodo nakupili prav vse, kar potrebujejo za vroče poletne dni.

Nakupovalno središče Citypark je največje nakupovalno središče v Sloveniji, z več kot 125 trgovinami in lokali, ter najmodernejše nakupovalno središče v Ljubljani, z najprestižnejšimi blagovnimi znamkami, ki nudi najvišjo kakovost storitev in ponudbe ter postavlja modne trende. Lani je Citypark obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, obiskovalcem pa so pripravili več kot 250 dogodkov, nekateri so trajali tudi po več dni. Sicer je Citypark eden od štirih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Ta ima 30 nakupovalnih središč v še petih državah poleg Slovenije – Italiji, Avstriji, na Češkem, Madžarskem in Hrvaškem. SES nakupovalna središča so že deveto leto med največjimi prodajnimi centri v Sloveniji. Več informacij na www.citypark.si.