Cityparku bodo za 17. rojstni dan zapeli Zlatko, Manca Špik in Tilen Lotrič

Cityparku bodo za 17. rojstni dan zapeli Zlatko, Manca Špik in Tilen Lotrič (foto: Citypark Press) Citypark Press
14. 2. 2019 | Promocijsko sporočilo

Največje in najsodobnejše slovensko nakupovalno središče Citypark te dni praznuje že svoj 17. rojstni dan, ki ga bo tudi primerno obeležilo. Slavje se je uradno začelo z obiskom priljubljenega pevca Jana Plestenjaka, nadaljevalo pa se bo jutri, v petek, 15. februarja, z zaključkom Mini DJ akademije in nastopom raperja Zlatka na velikem odru pred trgovino Interspar. V soboto, 16. februarja, bo rojstnodnevna zabava dosegla finale z veliko nagradno igro, v kateri bodo podelili Desetake ter obiskovalce razveselili  z nastopom pevke Mance Špik in vzhajajoče glasbene zvezde Tilna Lotriča.

Praznovanje rojstnega dne sovpada tudi s praznikom ljubezni, zato so v najsodobnejšem slovenskem nakupovalnem središču so za vse zaljubljence pripravili Valentinovo tržnico, na kateri lahko še jutri najdete bogata in srčna darila za vaše najdražje.

Jutri se izteče tudi nagradna igra, v okviru katere so obiskovalci vsak dan v različnih trgovinah lahko našli šifre, ki so nekaterim izmed njih prinesle bogate nagrade – darilne bone Desetak v skupni vrednosti 1.000,00 evrov.

Nakupovalno središče Citypark, ki letos praznuje 17. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji in hkrati najsodobnejše v Ljubljani. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. Lani ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od štirih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Ta ima 30 nakupovalnih središč v šestih državah srednje, južne in vzhodne Evrope s skupno površino približno 860.000 kvadratnih metrov. Je vodilna družba na področju gradnje, razvoja in upravljanja nakupovalnih središč tako v Avstriji kot tudi v Sloveniji. Nakupovalna središča SES so že deseto leto med največjimi prodajnimi centri v Sloveniji.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri