Clemens pravi, da bo vse kul!

8. 6. 2015

Po uspešnem nastopu na Emi s skladbo 'Mava to', ki je visoko kotirala na radijskih lestvicah, Clemens predstavlja novo pesem 'Vse bo kul', za katero, kot pravi sam "Upam, da bo dvignila poslušalce, jim dala navdih in občutek, "da bo vse kul" in še dodal:" Vsem je kdaj težko in tudi časi niso najbolj rožnati. Želel sem narediti balado, ki ni 'jokasta' ampak navdihujoča. Želim si, da bi bila moja tretja pesem tako lepo sprejeta, kot prvi dve, 'Pozab na bonton' in 'Mava to'. Vedno dam vse od sebe, od tu naprej pa odločajo poslušalci."

Za pesem 'Vse bo kul' bo Clemens v naslednjih dneh posnel tudi videospot z mladimi igralci iz Akademije za gledališče, radio, film in televizijo, v katerem bo pokazal tudi svoje igralske sposobnosti. Če pa ste dovolj pozorni, ga lahko opazite tudi v novi reklami nemškega proizvajalca avtomobilov.

Le dober mesec dni nazaj je bil ravno Clemes tisti glasbenik, ki je z nastopom sodeloval pri uradni otvoritvi slovenskega paviljona na letošnjem festivalu EXPO 2015.

Clemens se poleg glasbe ukvarja še z dramsko igro, režijo, sinhronizacijo risank in televizijskih serij. Sodeloval je tudi pri snemanju oglasa za računalniško igro Game of War, in sicer ob priljubljeni ameriški igralki in manekenki Kate Upton.

Pred ustvarjanjem lastne glasbe se je Clemens začel ukvarjati z beatboxom, s svojim glasom je pripravil »coverje« priljubljenih pesmi Justina Timberlakea, v katerem so instrumeti v pesmi ustvarjeni le s Clemensovim glasom.

clemens

Značke: Clemens