Cocktail & Coffee Festival - novi atraktivni festival na obali!

15. 9. 2016

Poletje se zaključuje z novim festivalom na obali, ki bo posvečen priljubljenim pijačam - kavi in koktajlom! Zaradi napovedanega slabega vremena je lokacija prestavljena v Taverno Koper.

Od 16. do 17. septembra bo v Taverni Koper v Kopru prav pestro dogajanje s tekmovanji v pripravi kave in mešanju pijač, s številnimi aktivnostmi in zaključnim koncertnim programom. Z otroškim programom pa bo poskrbljeno tudi za najmlajše.

Edinstveni festival bo prava paša za oči in okuse, saj boste lahko spremljali atraktivno mešanje barskih pijač in pripravo kave, obiskali številne stojnice in izvedeli vse novosti na področju priprave pijač. Festival v soboto zaključuje večerni koncert skupin Avtomobili in Rok'n'Band. Legendarni Avtomobili bodo na odru prepletali rock glasbo s svojimi edinstvenimi razmišljajočimi besedili, Rok'n'Band pa bodo pospešili srčni utrip in ustvarili žurersko vzdušje, ki ga še dolgo ne boste pozabili. Na svoj račun boste tekom festivala prav gotovo prišli vsi strastni ljubitelji kave, profesionalni gostinci in barmani ter vsi drugi sladokusci, ki se slastnim koktajlom ne morete upreti. Generalni pokrovitelj prireditve je BAR 2000.

V sklopu festivala ste vljudno vabljeni tudi na tekmovanje za izbor najboljšega Bara 2016. Na tekmovanju bomo dobili naj Bar 2016 v dveh kategorijah in sicer Bar 2016 - Coffee Winner in Bar 2016 - Cocktail Winner. Tekmovanje je namenjeno vsem, ki želijo predstaviti svoje delovno mesto in izkušnje v tekmovalnem duhu. Na tekmovanju se bo ocenjevalo praktično znanje s področja in priprave kave, prav tako pa strokovno znanje mešanja koktajlov narejenega iz 4 lastnih kreacij. Organizatorji si želijo pritegniti tekmovalce iz celotne Slovenije, vsekakor pa bo tekmovanje zelo zanimivo tudi za gledalce, ki bodo v živo lahko spremljali nastajanje njihovih najljubših napitkov.

Kavne in koktajl kreacije, atraktivni barmanski šov in številne festivalske aktivnosti ponujajo nekaj za vsakogar, zato edinstvenega festivala ob koncu poletnih dni - 16. in 17. septembra ne smete zamuditi!

Taverna