Collegium Spring Break Festival 2016 'Poreč-Lanterna'

22. 2. 2016

COLLEGIUM letos ničesar ne prepušča naključju, saj pripravlja pravi prvomajski spektakel v prestolnici hrvaške Istre z cca. 3000 glavo množico razgretih odklopa željnih žurerjev.

Pester dnevni in nočni program, se bo odvijal v sklopu party apartmajskega naselja, na kar 6 različnih party lokacijah (Club Zodiak, Secret Beach Party, Boat Party, Sunset Lighthouse Party, Club Byblos in veliki pokriti Party Šotor). Da pa bo zabava zagotovljena, pa ne bodo manjkala najbolj zveneča imena nastopajočih, kot so: S.A.R.S., UMEK , SIDDHARTA (večer največjih hitov), MAMBO KINGS, MIKE VALE, BLUEBIRD, CLAY CLEMENS, DJ DEY, MATTHEW Z, DJ NEY, in mnogi drugi.

Večina kapacitet je že rekordno hitro razprodanih, zato pohitite s prijavo in se pridružite največjemu festivalu pomladi.

O Spring Breaku:

  • Collegium Spring Break je že 12 let prvi originalni in predvsem edini pravi prvomajski vikend odklop oz. pobeg zate in za tvoje prijatelje. Zanj se predvsem odločajo študentje in mladi zaposleni, ki si za razliko od kresovanja in dolgčasa želijo nekam na lepše, a vseeno ne predaleč in kjer se na enem mestu za vikend združi več kot 3000 enako mislečih party odklopa željnih žurerjev. Pri Collegiumu ničesar ne prepuščamo naklučju zato je seveda poskrbljeno za dnevno in nočno dogajanje 24/7, na več kot 6 različnih party lokacijah, kjer vsako leto za dodatno vzdušje nastopajo tudi najbolj zveneča imena. Izkušena Collegium ekipa, pa vse skupaj s svojo energijo in dnevno nočnimi animacijami poveže v celoto in poskrbi, da vam Spring Break enostavno ostane v krvi za vedno.

Zakaj na Spring Break:

  • EDINI ORIGINALNI in NAJVEČJI SLOVENSKI SPRING BREAK FESTIVAL že od leta 2004
  • EDINI WATERPROOF SPRING BREAK ( ničesar ne prepuščamo naključji in so vsi večerni žuri pod streho, letos en koncert tudi v ogromnem party šotoru)
  • VSAK DAN DRUGA ŽUR LOKACIJA za popestritev vzdušja ( Club Zodiak, Club BYBLOS, Secret Beach Part, Sunset Lighthouse party, Boat party in Pokriti Party Šotor)
  • VRHUNSKI LINE UP ZA RES ČISTO VSE OSKUSE
  • APARTMAJSKO NASELJE kjer so nastanjeni čisto vsi-brez izjeme in brez oddaljenih namestitev in nepotrebnih voženj in kjer non-stop dogaja in so samo gostje Festivala
  • 12 LET IZKUŠENJ Z ORGANIZACIJO SPRING BREAK-a
  • POREČ kot biser Istre je v neposredni bližini, za morebiten skok v civilizacijo in sprehod po mestu in ob plaži kadarkoli.
  • DELAVNICE & DNEVNO DOGAJANJE (Plesne delavnice, Boot Camp, štafetne igre, odbojka in nogomet na mivki, pivski turnirji)

PARTY PRIZORIŠČA:

Club ZODIAK–lokacija v osrčju party naselja z dvemi plesišči, kapaciteto 2000 ljudi in odlično atmosfero. Poprečna oddaljenost od kateregakoli apartmaja je 3 minute. Klub je odprt skozi celoten čas festivala, ne glede na program. Torej odlična izbira tako za večerno zabavo kot za after party-e

Club BYBLOS- Exclusivni party v največji diskoteki in eni hkrati eni najbolj znanih diskotek na balkanu. Zaradi prelepega ambienta in scene je tako idealen prostor, kjer se bomo totalno znoreli ob zvokih elektronske glasbe.

PARTY ŠOTOR- Novost pri Collegium Spring Breaku s kapaciteto cca.3000 ljudi, kjer bo postavljen veliki oder za petkov še večji koncert, kjer želimo pričarati pravo koncertno vzdušje in dovolj prostora za vsa plesoča telesa.

BOAT PARTY - excluzivni pobeg na odprto morje z nepozabno zabavo na party ladijci za prvih 300 ljudi, ki si rezervira mesto. Party v maskah + wet t-shirt & tequila body shot tekmovanje

SECRET BEACH- odmaknjena skrita mini plažica za odličen »chill out« cocktail party, ob zvokih pozitivnih ritmov izpod prstov Collegiumovih Dj-ev. Scena: cocktail šank, viseče mreže, pesek in sončno obzorje

LIGHTHOUSE SUNSET PARTY- skalnata platforma med morjem in svetilnikom, bo gostila odličen ambientalni »sunset lighthouse« party ki bo trajal do sončnega zahoda in se zaključil s tradicionalnim skupinskim spustom lampijončkov.

OSTALO DOGAJANJE:

TURNIR V ODBOJKI dobili bomo zmagovalca med posameznimi apartmaji, ki se bodo pomerili v odbojki na mivki, ki je nepogrešljiv sestavni del Festivalov ob morju

TURNIR V NOGOMETU prav tako ne sme manjkati turnir v nogometu na mivki, kjer bodo po večini fantje merili svoje znanje v športu ki je del slovenskega vsakdana

PIVSKI TURNIRJI- rdeči kozarčki, beer pong, in ostale študentske pivske igre po ameriškem vzoru.

BOOT CAMP- Športni odvisneži ali rehabilitacije po naporni noči potrebni, se boste lahko preizkusili v vodeni vadbi enega izmed fitnes inšturktorjev FITNES CENTRA 4P.

PARTY BUS:

Pri programu 3 in 4 nočitve je možnost doplačila avtobusnega prevoza iz Maribora, Celja, Ljubljane, Postojne in Kopra. Na avtobusu vas spremljata Collegiumov vodič in animator, ki bosta poskrbela, da bo pot ob spremstvu glasbe in animacije hitreje minila

Priporočamo