Cool fotr in Cool mamacita ob Prešernu dahnila usodni da

Cool fotr in Cool mamacita ob Prešernu dahnila usodni da (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
29. 11. 2019

O poroki Cool fotra in Cool mamacite oziroma Teje Perjet in Janija Jugoviča je bilo v zadnjih mesecih prelitega že toliko črnila, da bi lahko bila že vsaka dodatna objava povsem prvoaprilska.

Spletna vplivneža - tako se po novem reče vsem tistim, ki se preživljajo z objavami na družbenih omrežjih in preko svetovnega spleta - sta namreč na 'črni petek', 29.11.2019, objavila še eno fotografijo, kako naj bi zares - in povsem sama - dahnila usodni da.

Kdaj se je resnično zgodil usodni da, vesta le Teja in Jani Jugovič, saj v javnosti kroži nešteto datumov - toliko, kolikor je bilo poročnih objav. Teh pa ni bilo malo! Menda naj bi se resnično poročila na prav poseben datum 9.9.2019, kar je že aprila z objavo namignil Jani, ko je na facebooku zapisal, citiramo: "Prostor našla, muzika zrihtana, obleke so oziroma jaz sem na poti, da mi bo moja prov." Ob tem je Cool fotr še razkril, da je datum zanimiv, tako da bi lahko resnično bil 9. september. Ali pa 29.9.2019, ko se je vse skupaj odvijalo na gradu Gredič v Brdih. O tej medijski poroki, ki naj bi bila le zabava, je bilo še največ govoriva, saj obstaja nešteto fotografij. Kakor koli, kot kaže se pri Janiju in Teja vse skupaj vrti okrog številke 9/29, saj se je veliko objav zgodilo prav na ta datuma. Kateri pa je tisti pravi in njun pa vesta, kot smo že zapisali, le Teja in Jani.

Spomnimo. Priljubljena slovenska vlogerja Teja Perjet in Jani Jugovič sta se spoznala in zaljubila v kuharskem šovu Gostilna išče šefa. Kot kaže je šla ljubezen resnično skozi želodec. V sedmih letih ljubezni sta se jima rodila dva otroka, hčerka Sia in sin Inaj, Jani pa ima iz prejšnje zveze še sina Taja.

Priporočamo