Cool fotr Jani Jugovic: Ljubezen v globinah

Takole sta Jani in Teja ovekovečila svojo ljubezen.  (foto: Instagram Cool fotr) Instagram Cool fotr
20. 7. 2018 | Promocijsko sporočilo

Cool fotr Jani Jugovic te dni počasi zaključuje svoj dopust z družinico na sosednjem Hrvaškem. Oddiha niso izkoristili zgolj za skupne vragolije, ampak tudi za odkrivanje skritih kotičkov Malega Lošinja in nato še Punata.

Med drugim so se sprehodili tudi po domnevno najožji ulici na svetu, kjer je Jani ugotovil, da se bo moral malce bolj intenzivno posvetiti treningom, da se bo naslednjič lahko lažje sprehodil skozi tako ozke predele. Četudi se kljub prvotnim namenom, da bo na dopustu aktivno športal, še vedno ni lotil rekreacije, pa mu ta zagotovo ne uide na naslednji pohodniški odpravi s stand up komikom Gašperjem Bergantom, ki ga v okviru Mercatorjeve kampanje V hribe lesti, dobro jesti čaka konec avgusta.

S partnerico Tejo sta si na morju nekaj časa vzela tudi zase in videti je, da po šestih skupnih letih ljubezen med njima še vedno gori kot prvi dan. Izkazujeta si jo na vsakem koraku in celo v globinah! Jani je na svojem Instagram profilu namreč objavil fotografijo, na kateri se s Tejo pod vodo predajata nežnostim. Fotografija je toliko bolj osupljiva, ker je Teja na njej v precej akrobatski pozi, kar dokazuje, da tudi globine niso ovira za izkazovanje ljubezni.

Priporočamo