Čuki, Ribič Pepe in maškare bodo v Cityparku odganjali zimo

Čuki, Ribič Pepe in maškare bodo v Cityparku odganjali zimo (foto: Citypark Press) Citypark Press
1. 3. 2019 | Promocijsko sporočilo

V pričakovanju pomladi in skorajšnjem slovesu od zime bodo največje in najsodobnejše slovensko nakupovalno središče Citypark v soboto, 2. marca, in v torek, 5. marca, že tradicionalno zavzele pustne šeme. Pustni dan ni navaden dan, ampak dan norčij, zabav in mask. Malim in velikim maškaram se bodo v soboto na sprehodu po nakupovalnih ulicah pridružili kurenti, nato pa se bo rajanje nadaljevalo s simpatičnimi Čuki. V torek bo Citypark obiskal še priljubljeni Ribič Pepe.

Ker v Cityparku cenijo inovativnost, so za najboljše maske pripravili tudi posebne nagrade, otroke pa bodo razveselili z nepogrešljivimi slastnimi brezplačnimi krofi. Vsi, ki si za pusta želite posebne maske,  lahko v soboto med 10. in 18. uro obiščete tudi ustvarjalni kotiček za poslikavo obrazov v trgovini Interspar.

banner

Nakupovalno središče Citypark, ki letos praznuje 17. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji in hkrati najsodobnejše v Ljubljani. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. Lani ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od štirih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Ta ima 30 nakupovalnih središč v šestih državah srednje, južne in vzhodne Evrope s skupno površino približno 860.000 kvadratnih metrov. Je vodilna družba na področju gradnje, razvoja in upravljanja nakupovalnih središč tako v Avstriji kot tudi v Sloveniji. Nakupovalna središča SES so že deseto leto med največjimi prodajnimi centri v Sloveniji.

Priporočamo