Čuki s kurenti in z več kot tisoč razigranimi maškarami v Cityparku odganjali zimo

Čuki s kurenti in z več kot tisoč razigranimi maškarami v Cityparku odganjali zimo (foto: Citypark Press) Citypark Press
4. 3. 2019 | Promocijsko sporočilo

Pisana četica več kot tisoč maškar je obiskala največje in najsodobnejše nakupovalno središče pri nas Citypark. Na nakupovalnih ulicah smo lahko srečali razposajene samoroge, viteze, policiste, princeske in številne druge pustne šeme, ki so brezskrbno rajale in odganjale zimo.

»Množica maškar, ki je preplavila Citypark, je ponovno dokazala, da staršem in še posebej otrokom ni zmanjkalo domišljije. Tako mladi kot tudi malce starejši, namreč niso pozabili na otroka v sebi. Vsaka maškara, ki nas je obiskala, je bila za domiselno opravo nagrajena s krofom, ki jim je pričaral nasmeh na obraz. Nekaj med njimi je bilo resnično izvirnih,« je o pustovanju povedal direktor Cityparka Toni Pugelj. Razigrani množici maškar so se pridružili tudi najbolj znani odganjalci zime kurenti, zvok njihovih zvoncev pa se je mešal s smehom dobro razpoloženih obiskovalcev. Slednji so se v maškare lahko prelevili v ustvarjalnem kotičku za poslikavo obrazov v Megamarketu Interspar. Pustovanje v Cityparku so s svojimi uspešnicami začinili tudi simpatični Čuki, ki so dodobra razgreli pisano razpoložene obiskovalce.

S pesmijo in plesom bodo maškare v Cityparku pomlad poskušale v mesto priklicati tudi jutri, v torek, 5. marca, ob 18. uri. »Pustni torek bo še posebej vesel, saj otroke v pustnih maskah čaka nepozabno druženje z glavnim junakom otroške TV serije Ribič Pepe. Poleg tega bomo najbolj izvirne maske tudi tokrat nagradili,« je še dodal Pugelj.


Nakupovalno središče Citypark, ki letos praznuje 17. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji in hkrati najsodobnejše v Ljubljani. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. Lani ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od štirih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Ta ima 30 nakupovalnih središč v šestih državah srednje, južne in vzhodne Evrope s skupno površino približno 860.000 kvadratnih metrov. Je vodilna družba na področju gradnje, razvoja in upravljanja nakupovalnih središč tako v Avstriji kot tudi v Sloveniji. Nakupovalna središča SES so že deseto leto med največjimi prodajnimi centri v Sloveniji.