Čustveni koncert v Veli Luki Oliverju v spomin: Zbrala so se znana imena hrvaške estrade!

Čustveni koncert v Veli Luki Oliverju v spomin: Zbrala so se znana imena hrvaške estrade! (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
30. 7. 2019

V Veli Luki, pred cerkvijo svetega Josipa, so se sinoči zbrali hrvaški glasbeniki, ki so nastopili na koncertu ob prvi obletnici smrti Oliverja Dragojevića.

Gibonni, Zorica Kondža, Tedi Spalato, klapa Ošjak, Nikša Bratoš, Antonio Serrano, Alan Bjelinski in Dupini so zapeli največje Oliverjeve uspešnice in se tako poklonili spominu na priljubljenega hrvaškega glasbenika.

Iz prve vrste so nastope spremljali Oliverjeva soproga Vesna skupaj z njunimi tremi sinovi ter njihovimi družinami. Na voljo je bilo 450 vstopnic, ostali pa so lahko nastope spremljali na videozidu.

Hrvaški mediji poročajo, da je tudi Vesna Dragojević stopila na oder, prisotni pa so se ob tem spomnili Oliverjevih besed - da ima srečo, ker je pristala, da bo njegova žena. Svoje čase je dejal: "Moja žena je najbolj privržena oseba, kar jih poznam. Ona pa za mene pravi, da sem tipičen horoskopski strelec - trmast, nestabilen in preveč radoveden."