Cvetličarji Gardenie vabijo na doživetje čarobnosti vseh odtenkov zime

18. 11. 2016

Med 25. in 27. novembrom vas bodo na Ljubljanskem gradu pričakali z nepozabno razstavo cvetličarjev Gardenie z naslovom 'Doživite čarobnost vseh odtenkov zime' in celo vrsto kreacij in idej, kako čarobnost prazničnega časa preliti v privlačno okrasitev vašega doma ali poslovnih prostorov.

Občudovali boste lahko zanimive kombinacije barv in oblik, ki bodo s pomočjo vseh vrst cvetja ustvarjale pravljico, delček katere boste želeli odnesti s seboj. Pričakujte vse odtenke zime – od črne in rdeče, preko bele, vse do srebrne in zlate, s katerimi vas bomo popeljali v toplino in domačnost ambienta. Pospremili vas bodo na pot skozi različne stile, od čistega minimalizma, preko podeželske rustikalnosti in vse do bogatega glamurja. Na čarobnem potovanju skozi tri velike grajske dvorane bo zagotovo vsak našel nekaj za svojo dušo in svoj dom.

Ljubljanski grad so izbrali za praznično razstavo, saj že s svojim ambientom deluje pravljično in obiskovalce ponese v svet domišljije.

Vstopnice za razstavo, ki bo vse tri dni odprta od 10. do 19.ure v dvorani Palacij, Stanovski ter Obhodni dvorani, po ceni 4,50 evra, najdete v cvetličarnah Gardenia, na prodajnih mestih Ljubljanskega gradu, bencinskih servisih Petrol in na mojekarte.si. Del zbrane vstopnine bodo namenili dobrodelnemu projektu podariMalico.