Dogodki Promocijsko sporočilo

Dame so svoj dan preživele v družbi mojstrov razvajanja

12. 3. 2019
Deli

Čaroben dan, ko praznujejo vse boljše polovice tega sveta, dan žena, je tudi letos, že skoraj tradicionalno, pomenil večer razvajanja ob dobri družbi kremnih likerjev Baileys.

Gostitelj večera, najbolj prodajani kremni liker, je obljubljal crkljanje dam na vseh nivojih. Omamno prepletanje Baileysa in čokoladnih slaščic, prijetno jazzovsko atmosfero, sproščen klepet in prepustitev rokam izkušenih lepotnih mojstrov. In ni razočaral.

V intimnem in prefinjenem vzdušju CCCCC Clarus Lounge Club-a, pregrešna kombinacija likerja Baileys in čokolade, dveh osnovnih sestavin sladkih presenečenj večera, je prepričala tudi najzahtevnejše brbončice. Pripravljali so jih slaščičarski mojstri iz Zebra Patisseries, pod vodstvom glavnega šefa Tomija Češka.

Ritem večera so narekovali jazzovski virtuozi Matej Kužel Drumless trio, prijetna spremljava klepetu in nasmehih na obrazih. Med razvajanjem nežnejšega spola pa enostavno ne gre brez spretnih prstov priznanih frizerjev in vizažistov. Srečne povabljenke so razvajali mojstri iz ID Factory Hair Group by Dejan Nikolič in Šminkarnice.

V čarobnem vzdušju je vsaka dama lahko našla nekaj zase. Od razvajanja v frizerskem in kozmetičnem kotičku, sladkanja, poskušanja različnih vrst kremnih likerjev Baileysa in tudi v prostoru namenjenem navihanim pogledom – Optika Clarus je namreč vsem damam ponudila strokovni pregled vida. Ob odhodu pa so jih čakale tudi vrtnice in drobna presenečenja.

Med tistimi, ki so večer preživeli z Baileysom, je bilo tudi nekaj znanih obrazov: Danica Lovenjak, Nuška Drašček, Gorka Berden, Jasna in Mike Vale, Dejan David Kemperl, ...

Tudi oni so, tako kot ostali, domov odšli s spominom na kremne pregrehe, čokoladne grižljaje in prijetne trenutke, preživete v družbi mojstrov razvajanja.

Ministrstvo za zdravje opozarja, da nezmernost pri uživanju alkohola lahko škodi vašemu zdravju.