Damir Kovačić in duet Daz: Snemanje, polno smeha

Snemanja se je iz dueta Daz udeležil samo Dadi Daz,
saj je bil Zvone odsoten. (foto: Rajka Meše) Rajka Meše
Vir: Story
17. 1. 2016

Pod okriljem ODM studia sta Damir Kovačić in duet Daz za pesem 'Ona če biti moja' (v prevodu Ona bo moja) v Novem Sadu posnela videospot, v katerem se borita za naklonjenost prelepe knjižničarke, ki jo je odigrala manekenka Dragana Klicin.

Pesem ‘Ona če biti moja’ je avtorsko delo Damirja Kovačića

Snemanja se je iz dueta Daz udeležil samo Dadi Daz, saj je bil Zvone odsoten. Med snemanjem sta se Damir in Dadi Daz zelo zabavala, prav tako nista skrivala navdušenja drug nad drugim: "Ker nisem obremenjen s konkurenco, mlajšimi glasbenimi kolegi, sem z veseljem sprejel povabilo res talentiranega in ustvarjalnega pevca Damirja Kovačića. Vikend, ki sem ga prebil z njim na snemanju, je bil poln smeha in sproščenega vzdušja. Damir mi je pomagal pri stajlingu, tako da sva bila usklajena," je zaupal Dadi Daz, Damir pa je dodal: "Tega snemanja sem se res veselil. Popoln adrenalin je bil v apartmaju preživeti vikend z Dadijem Dazom.

Dan pred snemanjem sva v apartmaju, sredi noči, imela celo modno revijo; si lahko predstavljate ta poziranja in zabavo. Lahko bi rekel: 'Bolj star, bolj nor!'"

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story02/2016

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 02/2016

Story 02/2016, od 06. 01. 2016