Danes v Ljubljani sprejem za srebrne odbojkarje ter kolesarja in kajakaše

Danes v Ljubljani sprejem za srebrne odbojkarje ter kolesarja in kajakaše (foto: Instagram Eurovolley2019si) Instagram Eurovolley2019si
Vir: STA
30. 9. 2019

Kongresni trg v Ljubljani bo danes ob 17. uri gostil veliki sprejem za slovensko moško odbojkarsko reprezentanco, ki je na evropskem prvenstvu osvojila srebro, pridružili pa sem ji bodo kolesarja Primož Roglič in Tadej Pogačar ter kajakaša Eva Terčelj in Nejc Žnidarčič ter kanuist Luka Božič.

Slovenski odbojkarji, ki so v zadnjih dneh poskrbeli za odbojkarsko evforijo, so v sinočnjem finalu v Parizu morali priznati premoč Srbiji z 1:3 in so po štirih letih osvojili še drugo srebro na tovrstnem tekmovanju.

Na Kongresnem trgu se jim bosta danes pridružila tudi kolesarska asa Roglič in Pogačar, ki sta blestela na nedavni Vuelti.

Navijači bodo obenem lahko pozdravili tudi dobitnike kolajn s svetovnega prvenstva v kajaku in kanuju. V španskem Seu d'Urgellu je kajakašica Eva Terčelj postala svetovna prvakinja v slalomu, Nejc Žnidarčič pa v spustu. Kanuist Luka Božič je bil v slalomu tretji.