Darilo za valentinovo lahko poiščete tudi na ARTish-u!

Darilo za valentinovo lahko poiščete tudi na ARTish-u! (foto: ARTish) ARTish
19. 1. 2015

Prodajno – razstavni umetniški festival ARTish letošnjo sezono odpira na valentinovo, v soboto, 14.2., v spodnjem in zgornjem preddverju Kina Šiška v Ljubljani.

Obdarovanje na valentinovo ne bi moglo biti lažje, saj lahko tokrat svoje najdražje presenetite z obiskom umetniškega festivala ARTish, kjer si bodo lahko kar sami izbrali svoje srčno in unikatno darilo. Obljubljajo še, da letos z darilom definitivno ne boste brcnili v temo, vsekakor pa boste zadeli direktno v srce.

Srčno soboto (14.2.), bodo tako med 10.00 in 17.00 v spodnje in zgornje preddverje urbanega centra Kina Šiška svoje ateljeje preselili kvalitetni slovenski in (tuji oblikovalci) unikatnih oblačil, modnih dodatkov, nakita, pa tudi fotografi, slikarji, keramičarji in ostali umetniki, ki s svojimi umetniškimi in unikatnimi deli sporočajo svoje življenjske zgodbe in zvesto sledijo svojemu ustvarjalnemu srcu. Njihove zgodbe pa lahko prebirate tudi v rubriki ARTish F!RBC, kjer redno objavljamo intervjuje s sodelujočimi.

Tam bo še Zavod LU, s pomočjo katerega z darovanimi izdelki ARTishanov zbirajo sredstva za ljudi potrebne pomoči, morebiti pa poskrbijo tudi za kakšno kreativno brezplačno delavnico za male in velike obiskovalce.

Časovnica ARTish srečanj v sezoni 2015

Letošnjo ARTish sezono torej pričenjajo srčno, tako pa bomo nadaljevali celo letošnje leto.

Pomlad in jesen bomo klicali v urbanem centru Kinu Šiška (februar, marec, april, oktober in november), zunanjo sezono od meseca maja do vključno septembra se bodo (predvidoma) ponovno družili na Gornjem trgu v starem jedru Ljubljane, leto pa bodo zaključili s tridnevnim srečanjem v kreativnem centru Poligon, prav tako v Ljubljani.

  • sobota / 14.2. >> Kino Šiška, Ljubljana
  • sobota / 28.3. >> Kino Šiška, Ljubljana
  • sobota / 25.4. >> Kino Šiška, Ljubljana
  • sobota / 30.5. >> predvidena lokacija Gornji trg , Ljubljana
  • sobota / 27.6. >> predvidena lokacija Gornji trg , Ljubljana
  • sobota / 25.7. >> predvidena lokacija Gornji trg , Ljubljana
  • sobota / 29.8. >> predvidena lokacija Gornji trg , Ljubljana
  • sobota / 26.9. >> predvidena lokacija Gornji trg , Ljubljana
  • sobota / 31.10. >> Kino Šiška, Ljubljana
  • sobota / 28.11. >> Kino Šiška, Ljubljana

petek - sobota - nedelja / 18. – 20.12. >> kreativni center POLIGON, Ljubljana

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri