Dejan Krajnc je postal babica Ana, babica Ana pa poskočni Dejan

Dejan Krajnc je postal babica Ana, babica Ana pa poskočni Dejan (foto: Rok Dezelak) Rok Dezelak
19. 3. 2020

Poskočni muzikant Dejan Krajnc, ki je vedno poln idej, se je odločil - ker živi skupaj z babico -, da bosta izkoristila situacijo #ostanidoma ter za en dan zamenjala vlogi, tudi stilsko, da ne bo pomote!

Skupaj sta prvič v življenju, kot je zapisal Dejan, spekla pizzo. In da je bila zmeda še večja, sta poskrbela za popolno preobrazbo. "Stilska preobrazba je v družini povzročila precej zmede ... saj sva se v zamenjanih oblačilih in imenih kar ujela. Kako pa se zdi vam, a sva zadela?⁣" je vse skupaj komentiral poskočni glasbenik, ki vsem skupaj svetuje, naj izkoristijo skupne trenutke.

"Vsi tisti, ki tako kot jaz, živite s starimi starši in se kontaktu ne morete izogniti - poskrbite za varnost in higieno! ⁣Ampak tudi ne pustite, da stresni dogodki in skrbi zamajejo vaš dom. Vsak trenutek preživet v skrbeh, je izgubljen trenutek ... vsak moment veselja, radosti in sreče ter zabave pa pomeni popolnost. Hvala babi Ana, za popoln dan!" je zaključil Dejan Krajnc, ki je v hipu požel val navdušenja!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ker živimo skupaj z babico, sva situacijo izkoristila za to, da za en dan zamenjava vlogi in... 👵👨⁣ ⁣ ... prvič v življenju spečeva pizzo!⁣ ⁣ Stilska preobrazba je v družini povzročila precej zmede... saj sva se v zamenjanih oblačilih in imenih kar ujela 😂⁣ ⁣ Kako pa se zdi vam, a sva zadela?⁣ ⁣ Vsi tisti, ki tako kot jaz, živite s starimi starši in se kontaktu ne morete izogniti - poskrbite za varnost in higieno! ⁣ ⁣ Ampak tudi ne pustite, da stresni dogodki in skrbi zamajejo vaš dom...⁣ ⁣ Vsak trenutek preživet v skrbeh, je izgubljen trenutek... vsak moment veselja, radosti in sreče ter zabave pa pomeni popolnost 👌⁣ ⁣ Hvala babi Ana, za popoln dan! ☺️

A post shared by Dejan Krajnc (@dejan_krajnc) on