Dejan Krajnc ostal brez slavne irokeze; pred širno Slovenijo ga je z veseljem pobril kar njegov oče

Dejan Krajnc ostal brez slavne irokeze; pred širno Slovenijo ga je z veseljem pobril kar njegov oče (foto: Blaž Sluga) Blaž Sluga
16. 12. 2019

Kar je Dejan Krajnc pred kratkim obljubil, je to 15. decembra v nedeljski oddaji na nacionalni televiziji, Vikend paket, tudi storil. Na zanimiv način se je po dolgih letih poslovil od slavne irokeze, ki mu jo je z veseljem pobril kar njegov oče, zraven pa je sodelovala tudi njegova mama.

Spomnimo. Dejan Krajnc iz zasedbe Poskočni muzikanti je pred kratkim na svojem Instagram profilu objavil sliko s pomenljivim besedilom: "Če ta slika dobi 25 tisoč všečkov do Božiča si Poskočni Dejan pobrije irokezo." Odziv je bil v hipu izjemen, saj je v treh dneh zbral več kot 25.000 srčastih všečkov. Čeprav so mnogi mislili, da je vse skupaj le šala, je poskočni muzikant prišel do briljantne ideje, saj je akcija dobila še dobrodelno noto #NiVseVFrizuri, pri čemer so ga z velikim veseljem podprli tudi vsi ostali Poskočni muzikanti in skupaj donirali tisoč evrov. Seveda pa so se donaciji odzvali tudi njegovi podporniki in mnogi Slovenci, tako da so v tej akciji skupaj zbrali 11.149 evrov.  S tem prispevkom bodo pomagali socialno ogroženim družinam, in sicer da bodo le ti z darilom razveselili svoje otroke ob božično-novoletnih praznikih.

In kaj je povedal Dejan po tem, ko je ostal brez irokezice? "Meni se tu in tam še vedno zdi, da imam kaj na glavi. (smeh) Ampak važna je dobrodelna nota, saj smo zbrali več kot enajst tisoč evrov, na ta način pa bomo polepšali praznike marsikatero slovenski družini," je odgovoril poskočni muzikant, ki nam je še zaupal, da je postriženo irokezico doma še dodatno polakitral. "Trenutno je v moji dnevni sobi v Laškem na klavirju, kje pa bo njena končna lokacija pa še ne vem," je zaključil v smehu.

Zamišljen pogled Dejana Krajnca pred nepozabnim striženjem.

Dejan Krajnc z očetom Darkom, ki mu je z veseljem pobril irokezo.

Dejan Krajnc z mamo in očetom.