Dejan Vunjak z novim videospotom

12. 6. 2015

Energičen pevec Dejan Vunjak je tokrat presenetil s čisto novim videospotom za njegovo že poletno uspešnico "O, o, o kako bilo bi lepo".

Pesem hitrega ritma in žurerskega vzdušja je kot nalašč za ples in zabavo za katero pa so Dejan Vunjak & Brendijeve barabe postali skorajda že sinonim.

Skupaj z njegovo stalno ekipo se je tako podal na najlepši kotiček slovenke obale "Portorož" na lokaciji apartmaji "vila Beauty", kjer so posneli zabavni spot poln smeha, norih idej in odbite zabave. Da so fantje zelo mladostni in drzni lahko vidimo v vsaki sekundi novega izdelka. Za unikatnost videospota so tako peli in igrali v napihljive, mikrofone, saksofone in kitare, da pa je stvar izpadla še bolj zanimiva so na pobudo Dejana in ob sodelovanju simpatičnih plesalk "Ladies dance team" tudi zaplesali, kar je za glasbenika kot pravi Dejan prava redkost.

Nasmejani pevec v vsak projekt vloži veliko energije in časa. Pri vsakem pa si najde tudi nekakšen izziv, zaradi katerega je pesem ali videospot še bolj zanimiva. Spomnimo se samo hita Želim, želim v katerem je Dejan vozil avto legendarnega Elvisa Presleya ali pa uspešnice Če te poljubim v katerem je glasbenik znova prebujal njegove igralske čase. Da je domišlija in spontanost glavno vodilo Dejana pa nam je tokrat dokazal s tem ko oblečen veselo skočil v bazen in pod vodo odpel refren njegove nove pesmi. Delček le tega si lahko pogledate tudi v videospotu. Ob tem dogodku se je Dejan le nasmejal in rekel, da mu je od pesmi postalo tako vroče, da si je želel prepevanja pod vodo.

Značke: Dejan Vunjak