Deseterici se je odprl »Nov pogled na svet« z Rebeko Dremelj

30. 6. 2015

Lepotni studio Privé je pokal od presežkov pozitivne energije vseh udeležencev dogodka »Nov pogled na svet«. Desetim izbrancem, ki so dlačice in lase izgubili zaradi kemoterapije ali alopecije, so v salonu brezplačno vrisali nov par obrvi po japonski metodi oblikovanja obrvi.

Rebeka Dremelj, ki že od nekdaj rada priskoči na pomoč vsem pomoči potrebnim, se je tokrat , skupaj s Tatjano Damjanović odločila za brezplačno darilo vsem, ki so zaradi bolezni izgubili obrazne dlačice. Tatjana je tako skupaj z ekipo iz Lepotnega studia ,desetim izbranim osebam, ki jim je kemoterapija ali alopecija vzela izraznost, pomagala spet narisati vedrino na obraz, polepšati vsakdan in vsaj malo omiliti bolečino. Celotna ekipa studiaje tako danes brezplačno vrisovala dlačice obrvi vsem desetim izbrancem po metodi microbladinga – japonski metodi oblikovanja obrvi, ki s poltrajnim vrisovanjem vsake dlačice obrvi posebej ustvari naraven videz obrvi ter obrazu podari vedrino in odprt pogled.

Ko se je začelo zbirati vseh deset izbrancev, ki so jih zaradi borbe z zahrbtnimi boleznimi, poimenovali kar zmagovalci, se je začela širiti neverjetna energija v prostoru. Devet zmagovalk in en zmagovalec so svojimi življenjskimi preizkušnjami in pozitivnimi odzivi na bolezen, naredili res posebno vzdušje v lepotnem studiu. Prijetno vzdušje pa se je še kar stopnjevalo, saj je zbrano družbo nepričakovano obiskala tudi mlada mamica Natalija Verboten. Po čustvenem uvodnem pozdravu je Rebeka vse udeležence povabila k deljenju osebnih izkušenj in nasvetov, ki so pred meseci tudi njej pomagali k hitrejši ozdravitvi, Tatjana pa je prijazno predstavila kako metoda vrisovanja poteka, da so bili pregnani še zadnji strahovi in se je vrisovanje lahko pričelo. Ekipa studia je vsakemu od izbrancev prisluhnila glede njihovih želja in oblike obrvi ter pri vsakemu skušala doseči, da jim obraz ponovno zažari z novim upanjem in naravno oblikovanim parom obrvi..

Zadovoljstvo udeležencev po vrisovanju in nasmejani pogledi v ogledalu so bili neprecenljivi. Stkala so se nova prijateljstva, izmenjali kontakti in šele po dolgih pogovorih in toplih objemih se je družba razšla, vsak z novim pogledom na svet.

Značke: Rebeka Dremelj

Priporočamo