Dogodki Promocijsko sporočilo

Detektivka Bernarda Škrabar na preži za novostmi

15. 10. 2016
Deli

Detektivka in direktorica Detektivsko-varnostne agencija Bernarda Škrabar mora pri svojem delu ves čas slediti novim trendom. Pred kratkim se je polna vtisov in informacij vrnila z enega od vodilnih svetovnih sejmov za varnost v nemškem Essnu, kjer se je poučila o inovacijah in najnovejših tehnologijah s področja varnostne tehnologije in videonadzora.

»Ob vsakem obisku tujih sejmov, ki jih je čez leto kar nekaj, preverimo trenutne novosti, ki bi lahko pripomogle k dvigu varnosti v podjetjih, s katerimi sodelujemo,« poudarja Škrabarjeva, ki je ves čas na preži za iskanjem izboljšav, ki bi jih še lahko vpeljala v svoje podjetje. Prepričana je namreč, da zadeve niso nikoli tako dobre, da ne bi mogle biti še boljše, sploh v dejavnosti, ki se razvija, spreminja s časom in razpoložljivo tehniko.

V njeni agenciji, kjer najpogosteje preiskujejo notranje kraje v podjetjih, bolniške odsotnosti, in neupravičeno izplačilo potnih stroškov, veliko sredstev vlagajo prav v izobraževanje svojih zaposlenih, ki pri delu ves čas uporabljajo najmodernejšo opremo. Profesionalne fotoaparate, opremo za iskanje prisluškovalnih naprav, naprave za nadziranje ter druga testiranja pa hranijo v lastnem detektivskem laboratoriju, ki ga imajo edini pri nas.