Diagnostični center Bled od danes tudi z dermatološko ambulanto

10. 3. 2016 | Promocijsko sporočilo

V Diagnostičnem centru Bled je z današnjim dnem začela delovati dermatološka ambulanta. Tako na Bledu kot v Ljubljani bodo tako po novem ponujali tudi specialistične dermatološke preglede.

V njej bodo nudili specialistične dermatološke preglede vsem, ki imajo kakršne koli težave s kožo – suho kožo, bradavice, luskavico, izpuščaje, pigmentacijo, razdraženo kožo, srbečico in podobno.

»Tako v Ljubljani kot tudi na Bledu bodo naši strokovnjaki opravljali preventivne preglede kožnih znamenj. Ko gre za spremembe na koži, je preventiva zelo pomembna, saj omogoča zgodnje odkrivanje kožnega raka, ki je najbolj razširjena oblika raka na svetu,« je dejal Zvone Novina, generalni direktor Diagnostičnega centra Bled.

V obeh ambulantah bodo pacientom nudili odstranitev kožnih sprememb po najsodobnejših metodah: s krioterapijo (tekočim dušikom), z elektrokavstiko (toploto) in s totalno ekscizijo (izrezovanje).

V Diagnostičnem centru Bled, ki je prvi zasebni diagnostični center pri nas z več kot 20-letno tradicijo, vrhunskimi strokovnjaki in sodobno medicinsko opremo, deluje že sedem specialističnih ambulant, ki se jim je zdaj pridružila še dermatološka ambulanta.

Diagnostični center Bled je prvi zasebni diagnostični center v Sloveniji z več kot 20-letno tradicijo. Sodobno opremljena zdravstvena ustanova deluje na treh lokacijah: na Bledu, v Ljubljani in Kostanjevici. Zaposlujejo izkušene vrhunske strokovnjake, ki se nenehno izobražujejo. Glavne specialistične ambulante so gastroenterologija, kardiologija in urologija, poleg tega imajo še ambulante za alergologijo, ortopedijo, tireologijo, ginekologijo, zdaj tudi dermatologijo. Opravljajo ultrazvočne in rentgenske preiskave ter zdravljenja, imajo sodobno opremljen histopatološki in biokemični laboratorij ter lekarno. Diagnostični center Bled je prvi v Sloveniji že pred leti začel ponujati managerske preglede in v preventivnih programih nudi zbir različnih, za preventivo pomembnih preiskav.