Dj Umek: V Gavioliju obujal spomine

DJ Umek je še vedno 
velik magnet za 
ženske, saj so kar v 
vrsti stale, da bi se 
lahko slikale z njim.  (foto: Alojz Petrovčič) Alojz Petrovčič
Vir: Nova
10. 1. 2016

Izolska diskoteka Ambasada Gavioli je pred krtakim praznovala 20 let, odkar je odprla vrata, ter na ta dan pripravila prav poseben dan odprtih vrat ter noč divjega plesa vse do jutranjih ur.

V množici gostov, ki so počastili to izolsko plesno in arhitekturno obarvano elektronsko katedralo, se je na povabilo organizatorjev odzval tudi slovenski DJ Umek, ki je svoje prve korake pred današnjim svetovnim slovesom začel ravno v Izoli. Uroša smo ujeli v popoldanskem času pred večerno zabavo, ko si je vzel čas in zamišljeno zrl na plesišče, kjer so bili razstavljeni letaki zabav zadnjih 20 let, ter obujal spomine na nore nepozabne noči ter karierne korake, ki so ga skozi leta popeljali oz. okronali s svetovnim slovesom.

"Prejel sem klic iz Ambasade z obvestilom, da so se ljubitelji elektronskih zabav odločili, da 20-letnico obeležim prav jaz. To mi je bilo v veliko čast. Ambasada je odigrala eno pomembnejših vlog na naši sceni in velja za enega temeljev slovenske klubske kulture, zato bi bilo neodgovorno, če se ji ne bi poklonil ob tem dogodku," je povedal Uroš.

Značke: DJ Umek

Priporočamo