DNEVI LEPOTE s 4 priznanimi vizažistkami: usvojite TEHNIKE LIČENJA iz prve roke!

2. 10. 2019 | Promocijsko sporočilo

Ženske se med policami z ličili srečujemo z neskončnim številom pripomočkov in izdelkov za ličenje. Pri izboru najboljših vam bodo v okviru dm jesenske kampanje Dnevi lepote pomagale priznane slovenske vizažistke Martina Vrhovnik, Jasna Oklešen, Tina Fabjan in Maja Šušnjara, ki bodo, vsaka na svojem področju, širile znanje o tehnikah ličenja.

Štiri priznane mojstrice ličenja že dolgo krojijo lepotne trende v Sloveniji, tokrat pa so prvič združile moči, saj bodo skupaj z dm drogerie markt Slovenija lepotne skrivnosti razkrile na ekskluzivnih dm Akademijah ličenja, na katere se lahko prijavite na njihovi spletni strani.

Vsaka od njih je že napisala svojo uspešno lepotno zgodbo, svoje znanje in trike pa bodo delile naprej. Prepričane so, da je vsaka ženska lepa, s kančkom ličil pa lahko še poudari svojo lepoto, ki ji bo dala zagon za izžarevanje pozitivne energije in samozavesti. Jutra pred ogledalom marsikateri predstavnici nežnejšega spola pomenijo preglavice, zato so se Martina, Jasna, Tina in Maja odločile, da jim priskočijo na pomoč.

Martina Vrhovnik

Martina je uveljavljena vizažistka, ki pomaga ženskam pri odkrivanju samih sebe. Svojo pozitivno energijo prenaša na vse, ki jih srečuje na zasebni in poslovni življenjski poti, ki je, kot pravi, veliko pomembnejša kot cilj. 8. oktobra se ji lahko pridružite na ekskluzivni dm Akademiji ličenja, na kateri se bo posvetila pravilnim tehnikam ličenja ustnic.

Jasna Oklešen

Jasna Oklešen je prvo ime dm Akademije ličenja, ki je v treh letih delovanja na tečajih navdušila več kot 800 žensk iz vse Slovenije. Znanje učencem podaja na prijeten in zabaven način ter z veliko prakse in predstavitvijo najnovejših modnih smernic. Kako izbrati pravilno podlago za obraz, boste izvedeli na posebni Akademiji ličenja 11. oktobra, ko se bo osredotočila na ličenje obraza.

Maja Šušnjara

Maja je del lepotnega sveta že 15 let in v tem času je svoje znanje o ličilih, tehnikah, trendih in smernicah nabirala tako doma kot v tujini. Ker pri svojem delu uživa še danes, zelo dobro razume navdušenje nad ustvarjalnimi možnostmi, ki jih ponuja svet ličil. Maja se bo 15. oktobra posvetila ličenju obrvi, na katere ženske velikokrat pozabijo. »Številne ženske slepo sledijo trendom ličenja, medtem ko je edina smernica, ki ji moramo slediti, naš obraz.«

Tina Fabjan

Tina je v svetu dekorativne kozmetike in mode že dobro znan obraz. Verjame, da se vsaka ženska lahko počuti lepo, ko si nakloni malce več pozornosti, in z ličenjem počuti samozavestno. »Naličila sem že veliko žensk različnih starostnih obdobij in ta nagrada, ko se ženska pogleda v ogledalo in je zadovoljna, kar vidi, je moja močna gonilna sila,« meni Tina, ki bo 22. oktobra razkrila vse trike o pravilnem nanosu maskare in ličenju oči.

Dnevi lepote bodo od 1. do 28. oktobra v prodajalnah dm še posebno radodarno obarvani, saj ob nakupu 3 ličil iste blagovne znamke ceneje prejmete brezplačno, ob nakupu ličil nad 30 evrov pa vas na blagajni pričaka lepotno presenečenje.
Značke: dm