Dobrodelna spletna dražba: privoščite si Planico v nostalgični embalaži!

Dobrodelna spletna dražba: privoščite si Planico v nostalgični embalaži! (foto: PROMO) PROMO
26. 9. 2021 | Promocijsko sporočilo

Ljubljanske mlekarne bodo za blagovno znamko sladoledov Planica zopet pripravile presenečenje za vse ljubitelje tega legendarnega sladoleda. Tokrat bodo uslišale njihovo največjo željo.

Ljubitelji sladoleda Planica ne gojijo le zvestobe do svoje najljubše sladoledne znamke, ampak tudi veliko nostalgijo. Na družbenih omrežjih ter drugod po spletu tako velikokrat zasledimo željo po sladoledu Planica v nostalgični kartonasti embalaži. 

Da bi ponovno pokazali, da znajo prisluhniti željam potrošnikov in se z njimi zabavati, bodo Ljubljanske mlekarne Planico v kartonasti embalaži pripeljali nazaj. A ker jim tehnologija ne omogoča serijske proizvodnje, bodo izdelali samo ENO ter jo ljubiteljem Planice ponudili na pravi dobrodelni spletni dražbi, ki bo potekala 29. 9. 2021 ob 18.uri na Facebook strani Planica.

Končni vsoti, ki jo bo kartonasta Planica dosegla pri kupcu, bodo Ljubljanske mlekarne dodale še 1.000 EUR in vse skupaj namenile nevladni organizaciji po izbiri novega lastnika legendarne Planice.

Letošnjo kampanjo so poimenovali ENA SAMA JE LEGENDA in tako izpostavili dvopomenskost: Planica je ena sama, saj je neponovljiv legendaren sladoled in ena sama je legenda, saj bomo izdelali samo eno in edino Planico v legendarni kartonasti embalaži.

• Dražba bo potekala preko prenosa v živo na Facebook strani Planica.

• Dražba bo trajala od cca. 30 minut do maksimalno 60 minut.

• 'Draženje' bo potekalo tako, da sodelujoči v komentar pod prenos odda svojo ponudbo.

• Celoten ponujeni znesek bo šel v dobrodelne namene nevladni organizaciji, ki jo po svoji izbiri določi zmagovalec.

• Tej isti organizaciji bodo 'končnemu' znesku Ljubljanske mlekarne dodale še 1.000 €.

 

Planica

Priporočamo