Dobrodelni koncert za pomoč družini, ki živi na 19 kvadratnih metrih

27. 3. 2015

Vsestranski glasbenik in pevec Svarogov z Rotary klubom Ljubljana - Barje organizira samostojen dobrodelni koncert, katerega sredstva od vseh prodanih vstopnic bodo namenjena tričlanski družini, ki že osem let živi v bivalni enoti na površini 19 kvadratnih metrov.

Vodja projekta je Jelka Verk, znana po organizaciji lepotnih tekmovanj Miss Slovenije in Miss Earth. Svarogov bo skupaj z glasbeniki Eldo Viler, Šank Rockom in svojo spremljevalno skupino Bober in Radiatorji tako pomagal omenjeni družini, v kateri je mama edina zaposlena in z minimalno plačo, oče ne dobi službe, ker ga je zadela možganska kap, šoloobvezna hči pa ima zaradi vlage v bivalni enoti resne probleme z alergijami. Z zbranim denarjem bodo poplačali dolgove in tako dobili novo priložnost, da si uredijo človeka dostojno življenje.

Svarogov je zadnja leta kot klaviaturist in vodja različnih glasbenih skupin sodeloval z izvajalci, kot so Nuša Derenda, Jan Plestenjak, Nina Pušlar, od lani pa je tudi član legendarne slovenske skupine Šank Rock.

ZA DRUŽINO V STISKI

Vabljeni na dobrodelni dogodek 14. aprila ob 20. uri v Antonov dom v Ljubljani na Viču.

koncert

Foto: Yuri Kvelenkov, Marko Delbello Ocepek