Dobrodelni koncert za pomoč mladim, ki ga ne boste želeli zamuditi

Dobrodelni koncert za pomoč mladim, ki ga ne boste želeli zamuditi (foto: Mali vitezi) Mali vitezi
22. 9. 2022 | Promocijsko sporočilo

10. oktobra se v Cvetličarni v Ljubljani obeta prav poseben dobrodelni koncert, s katerim se bo podprlo ustanovo Mladi vitez, ki pomaga mladim, ozdravljenim od raka, pri odpravi predvsem družbenih in psihičnih posledic. Pridite tudi vi in pomagajte mladim pri vrnitvi v normalno življenje.

Prvi korak pri pomoči mladim, ozdravljenim od raka je, da jih preprosto vprašamo 'kako si?' Zdaj je to vprašanje postalo naziv enotedenskega projekta, kjer se bo solidarnost prepletla z glasbo. Vrhunec predstavlja koncert, ki vas 10. oktobra vabi v ljubljansko Cvetličarno, sredstva, ki jih bodo zbrali na tem dobrodelnem dogodku, pa bodo v celoti namenjena ustanovi Mladi vitez.

Mladi vitezi

Na dobrodelnem koncertu bodo nastopili LPS, zmagovalci EME in slovenski predstavniki na zadnji Evroviziji, pa Kokosy in Lumberjack ter rapperji Amo, Nite in Tropski

Ustanova Mali vitez sicer omogoča mladim, ozdravljenim od raka, rehabilitacijo v toplicah in taborih, druženje v okviru regijskih skupin in mnoge druge aktivnosti, ki mladim po zdravljenju pomagajo odpravljati občutek osamljenosti in jih spodbujajo k bolj pozitivnemu razmišljanju o sebi in svetu. 

Vstopnice so že na voljo na strani Eventim.

Mladi vitezi