Dogodki Promocijsko sporočilo

Dobrodelno ob svetovnem dnevu živali: donirajte, pomagajte, prihranite

29. 9. 2017
Deli
Dobrodelno ob svetovnem dnevu živali: donirajte, pomagajte, prihranite

Zapuščene živali pogosto najdejo svoje prebivališče v zavetiščih, kjer zvesto čakajo prijatelja, ki jih bo posvojil in jih odpeljal v toplo zavetje ljubečega doma. Simpatični kosmatinci najpogosteje pristanejo v zavetiščih zaradi tovrstne odločitve lastnika in vsako leto se po svetu v zavetiščih znajde kar 8 milijonov muc in psov.

Da bi opozorili na problematiko, bodo ob svetovnem dnevu živali v podjetju dm tudi letos pripravili prav posebno osveščevalno akcijo. Njihovi obiskovalci bodo med 2. in 9. oktobrom lahko donirali, pomagali in prihranili, ter tako poskrbeli za marsikateri lepši kosmati jutri.

Donacija za kosmato veselje

Ob donaciji 50 dm Active Beauty točk bodo kupci prejeli 30% popust na izdelke iz programa živali, njihov kosmati ljubljenček pa bo nagrajen z brezplačnim slastnim priboljškom.

Za vsakih 100 točk bo dm v sodelovanju s partnerji doniral obrok hrane različnim zavetiščem po Sloveniji. Kupci bodo tako lahko s svojo donacijo razveselili številne štirinožne kosmatinčke in mehke mačje kepice, ki v zavetiščih po Sloveniji čakajo vsak svojega najboljšega prijatelja.