Dobrodelnosti dajejo velik poudarek, s projekti pa pomagajo pomoči potrebnim posameznikom, družinam in otrokom

Dobrodelnosti dajejo velik poudarek, s projekti pa pomagajo pomoči potrebnim posameznikom, družinam in otrokom (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
17. 11. 2021

Zakaj je v tem času treba dodatno pomagati pomoči potrebnim? Kako lahko podjetja k temu prispevajo? Kaj pomeni akcija Darilo za prijatelja za naše otroke? Kako lahko vsak od nas pripomore, da bo v teh časih več otrok srečnih in zadovoljnih? 

To je le nekaj poudarkov in iztočnic, ki jih zagovarjajo v podjetju Acron, ki letos beleži 30-letnico delovanja.

V ta namen bo organizirana tudi novinarska konferenca. Ta bo v torek, 23. novembra, ob 11. uri v stavbi Diamant (BTC) v 2. nadstropju, na Italijanski ulici 8 v Ljubljani.

O tem, kako dobrodelni so in pomagajo drugim ter kaj pomeni 30-let delovanja bosta spregovorila:

Matevž Vrunč, izvršni direktor, in

Tina Naraglav, vodja marketinga in odnosov z javnostmi.

V podjetju Acron s papirnicami Office&More, galanterijami Bags&More in spletno papirnico go2school.com se zavedajo pomena, da je v ospredju dajati in pomagati tistim, ki pomoč potrebujejo. Predvsem pa z dobrodelnimi akcijami želijo ozaveščati otroke, da mislijo na svoje prijatelje. Zato imajo vse akcije, ki jih izvajajo čez leto, usmerjene v ime Za prijatelja ...

V zadnjih treh letih so donirali kar 110.000 evrov različnim dobrodelnim organizacijam, kot so Zveza prijateljev mladine Slovenije, slovenska Karitas, Europa Donna, društvo za Downov sindrom, Palčica pomagalčica, Lunina Vila, Društvo Sonček in drugim.

Priporočamo